Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego najbardziej boicie sie w zyciu

Polecane posty

Gość gość
no dokładnie wypowiedź powyżej oddaje cały sens życia - bycie nikim jest okropne/musi być okropne. Bo spełnić można się na wiele sposobów, ale jeśli nic w życiu nie wyjdzie, to ani nie będziesz cenionym pracownikiem w swoim zawodzie, ani matką, żoną, kochanką. Wtedy zostaje sobie kupić psa lub kota i chociaż dla niego być kimś wartościowym ;/

Gość 0 Terenia 0
Boję się tego, że jakiś Murzyn albo Ciapun mógłby pomyśleć, że ma u mnie szanse :O Co za żenada :O

Gość gość
Biedy, chorob, a wiec i braku pracy, pieniedzy...

Gość gość
Ta, bycie nikim w szerokim znaczeniu :) Jeżeli jesteś kimś, to nawet w sytuacji choroby masz pieniądze i ludzi do pomocy, albo wsparcie bliskich, a taki człowiek-nikt ma tylko chorobę.

Gość gość
Najbardziej boje sie choroby swojej albo bliskich. Boje sie takze smierci bliskich, choc wiem, ze jest nieunikniona. Boje sie samotnosci, choc samotnosci mozna latwiej zapobiec niz chorobie czy smierci.

Gość gość
choroby i samotności

Gość gość
choroby biedy samotnosci przemijajacego czasu

Gość gość
cierpienia, chorób w ogóle , bo jak człowiek zdrowy to biedzie idzie zaradzić

Gość gość
Ja w życiu najbardziej boję się o swoje zdrowie. Dużo już w życiu się nacierpiałam z powodu pewnej choroby, dlatego nic tak bardzo mnie nie przeraża jak nawrót tej właśnie choroby.

Gość gość
boje sie tego co nie uniknione smierci bliskich jak jestes mlodym to zyjesz i o tym nie myslisz ale za to dorabiasz sie potem jak masz 30pare zaczynaja sie choroby w rodzinie a wtedy wlasnie juz czlowiek cos osiagnal i chcialby spokoju a tu zaczyna sie choroby smierc znowu cierpienie i znowu czlek wyautowany z zycia a potem potem juz starosc ...

Gość innatakasamadama
Boje sie choroby i sierci bliskich... swojej nie

Gość gość
choroby, n biedy ciaglej tulaczki bez mieszkania straosci samotnosc uwielbiam wiec mnie nie przeraza najbardziej brak kasy jednak