Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsiaCiepla

Odchudzanie kto ucina ze mna zbedne kilogramy

Polecane posty

Witam . Bardzo zalezy mi na tym zeby zrzucic kilka kilogram (troszke sie tego na zbierało) mam bardzo słaba wole dlatgo tez jest ten wpis ... mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto zechce ze mna przejsc na diete i zaczac wiczyc. Mam 173 cm wzrostu i waze rowne 70 kg cel 60 kto mnie wesprze ?

Gość gość
zalezy mi zeby tutaj zaczac wszystko od poczatku dlatego ze wybralam juz diete i zestaw cwiczen ktore kiedys zaczelam lecz nie skonczylam z powodu lenistwa ... chce poprowadzic tu taki sewgo rodzaju dziennik ,relacje z tego co bedzie sie działo pod czas dajmy na to na poczatek miesiaca

Gość gość
a tu cos na boczki :) mysle ze taneczny sposob jest fajna opcja ... ja mam straszny problem z boczkami wiec biore sie do roboty :)

Gość Moni 9955
Ja tez jestem chętna do pozbycia się kilku zbędnych kilogramów. właśnie zaczęłam odchudzanie z dietę MŻ. Jest nieźle, bo zrzuciłam 6 kilo, ale powinnam jeszcze trochę schudnąć, by zmieścić się w mój ulubiony numer - 36. Dlatego postanowiłam wesprzeć się takimi kapsułkami na odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Myślę, że z nimi dam radę.

Gość Lunka87
Hej ;-) mogę się dołączyć? ja mam 166 cm i 56 kg, cel 50 kg :D Jaka opcje odchudzania proponujesz?

Ja chętnie się dołączę, mam do zrzucenia 2-4 kg, niby niewiele,ale bardzo mi cieżko wytrzymać na diecie dłużej niż 3 dni,rzucam się na jedzenie i w efekcie tyję zamiast chudnąć. Planuję jeść 1200-1500 kcal dziennie i ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu. Dziś zjadłam już 500 kcal,nie za dobrze się czuję,wiec nie wiem czy poćwiczę,ale wieczorem postaram sie zmobilizować. Jutro się zważę, bo jestem, bo dwudniowym obżarstwie i boję się tego co ujrzę na wadze.

No czesc Dziewczyny :) Jakis czas temu zaczełam diete norweska trwa 2 tygodnie nie dotrwalam do konca. ale wytrzymalam tydzien. ogolnie dietka bardzo fajna nie czułam sie głodna wg :) kwestia jest tylko tego typu czy jestescie wstanie jesc duzo gotowanych jajek . tutaj wam załaczam spis diety :) zobaczymy jak długo wytrwamy :) mam nadzieje ze kazda do konca :) śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy dieta podana jest na 7 dni poniewaz powtarza sie wszystko tak samo w nastepnym tygodniu :) to co probujecie ze mna ? razem bedzie łatwiej

Wiecie co ja mysle ze najlepiej zrobic zdj sobie od tali w dól i za 2 tygodnie zrobic nastepne wtedy najlepiej bedzie widac efekty :)

Gość Luna87
Nawet mi się podoba ;) Muszę jechać po swojskie jaja i możemy zaczynać, startujemy jutro? Jak próbowałaś to były jakieś efekty? Ćwiczysz?

Wiesz co powiem Ci ze byly efekty na wadze juz po pierwszym dniu... spda sie na wadze bez wiekszego trudu tylko musimy sie wzajemnie motywowac ... no u mnie z cwiczeniami tak samo jak z dieta cwiczylam ponad miesiac napewno moze ze 2 eekty byly ale znow zaczelam za przeproszenie zrec co popadnie i ile popadnie wiec lipa . Ale cwiczenia mialam wypróbwane okolo 200 spinek brzucha dziennie 40 przysiadów no i cwiczenia rozsciagajace typu skretoskłony skłony itd,itp takie poł godziny dziennie takich cwiczen dziala cuda moim zdaniem z dieta oczywiscie .Do tego wszystkiego bede cwiczyc jeszcze z rana cwiczenia na boczki te co podałam w linku kilka postow dalej ... to jest najwieksza partia mojego ciala wieksza od posladkow i dla mnie to po prostu wyglada smiesznie ...

hey dzieczyny jak tam po sniadanku ? ja rano nie cwiczylam bo nie bylo kiedy ale wieczoerm 30 minut napewno pocwicze:)