Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta29xyz

Ja go dalej kocham a on ma rodzinę

Polecane posty

Gość Marta29xyz

Byliśmy ze sobą rok. Zaszłam w ciążę w 32 tygodni urodziłam dziewczynkę i zmarł po kilku godzinach walki o życie- wrodzona wada serduszka i problem z oddychaniem . On Trzy lata temu wziął ślub. Kiedyś widziałam jego żonę z wózkiem, niebieskim wózkiem. Zajrzałam na jej fb ale nie ma zdjęć małego, ani nic napisane że urodziła czy coś. Ona Ma tylko dodate zdjęcie z wesela w lipcu i miała malutki brzuch. On też nie ma dodane zdjęcia, ale jego mama dodała zdjęcie i podpisała, że ma na imię tak i tak urodził się 2 września z wagą 41000g i 59 cm długości. Ja dalej go kocham a on ma.już rodzinę. Nie zamierzam się wtrącać, ale dalej coś do niego czuje. Nasze dziecko bylo z wpadki nie ukrywam, ale kochałam naszą córeczkę chociaż on powiedział, że weźmie odpowiedzialność za dziecko, pomoże mi je wychować ale ze mną nie będzie.

Gość Marta29xyz
To nie jest prowokacja.

Gość gość
I po co kobieto brałaś się za żonatego? Na co liczyłaś? że żonę zostawi? Zle postąpiłaś tak jak i on bo powinien być żonie wierny. A ty kobieto odpuść sobie i powinna ś uświadomić jego żonę że byliście razem i byłaś w ciąży. Ona ma prawo wiedzieć z kim żyje. A dalej zrobi z tym co zechce.

Gość gość
Przestań oszołomie codziennie tworzyć topiki na ten sam temat. Idź do psychiatry i przestań zawracać głowę normalnym ludziom!!!!

Gość Marta29xyz
Jak był ze mną to jeszcze jej nie znał. Zerwał ze mną kiedy ją poznał tylko, że ja wtedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży. To było 5 lat temu.

Gość Ola fasola
Zostaw go, ona go kocha on ja i sa szczesliwi

Gość gość
Powiedz o tym jego żonie

Gość gość
A co ma jego żona z tą informacją zrobić ?

Gość gość
a leki już dziś brałaś