Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2013 rok to dla mnie najgorszy rok jaki miałem

Polecane posty

Gość gość

1. straciłem pracę, 2. kobietę, którą spotkałem po latach, wyszła za mąż, 3. samochód mi rozkraczył na amen, 4. depresję złapałem, 5. egzaminy spaprałem, Nie wiem, jak się pozbierać i jak dalej żyć. Zawsze byłem optymistą, a teraz myślę, że może ktoś mi źle życzy, bo staczam się.

Gość gość
ha ha. Zabawne. Moje życie idzie na dno. Nie mam ochoty już żyć. Modlę się, aby to fatum się skończyło.

Gość gość
napisałem to w przenośni. Nie mam myśli samobójczych. Po prostu nie idzie mi w 2013r.

Gość gość
nie jestem, co ma to wspólnego, że mi się życie sypie

Gość gość
Dla mnie tez najgorszy :(

Gość gość
zaraz rok się kończy to i zła passa minie może

Gość gość
Hmnnn... W 2012 : Straciłam ojca, umarł na raka Nie mialam pracy, biedowałam Znalazłam pracę tak straszną, ze smialo moglabym nazwać ją obozem pracy Zachorowałam na chorobę z której nigdy się już nie wygrzebie. Głowa do góry nie jest tak zle, jak myslisz

Gość grzybobójczyni
w 2013: -obroniłam pracę lic. -starszy syn zdał prawko -wprowadziłam sie do wymarzonego domu ale -musze teraz robić magisterkę ,bo szefowa zrzędzi -straszy dostał auto od dziadka i szaleje po mieście,a ja za chwile osiwieję -w domu od cooja rzeczy do kupienia od farby po deski na podłogę także jak widzisz szklanka jest albo w połowie pusta albo pełna,zalezy kto patrzy .pozdrawiam.