Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość prawdę prawiący

DEPILACJA LASEROWA ile zabiegów do całkowitego usunięcia włosków

Polecane posty

Gość gość prawdę prawiący

pytanie do osób, które zakończyły już przygodę z laserem i mogą się cieszyć 90-100%-owym zanikiem owłosienia... podawajcie nazwę metody, obszar, ilość zabiegów i cenę... ja zaczynam: LightSheer, łydki, 4 powtórzenia, 4x 240zł i fajrant :)

Gość gość
jestem blondynka, więc u mnie jest problem ze stosunkowo jasnym owłosieniem.... bikini i pachy 5 powtórzeń laserem vectus w klinice beautymed :)) i po sprawie!! :D

Gość SamiEo
również Vectus w klinice Mirackiego z tym,że pachy i łydki. 4 razy (1100zl za pakiet 4 x łydki i i 825 pakiet za pachy) ja korzystałam z promocji :))

Gość aqua aqua
pachy - 5 sesji po 300 zł i spokój na 5 lat. po tym okresie jeszcze jedna sesja na niedobitki i teraz myślę, że już koniec. po czwartej sesji cena już tylko 50%. bikini całkowite - 4 sesje po 400 zł i spokój. pewnie za parę lat czeka mnie powtórka, ale to już są mało bolesne zabiegi, te końcowe. generalnie uważam, że depilacja laserowa to genialny wynalazek. skóra jest nie tylko pozbawiona włosów, ale także cebulek i torebek na nie i przez to jest genialnie gładka, jak u niemowlaka. żadna inna metoda tego nie daje, nawet wosk.

Gość aqua aqua
light sheer w studio laser - zapomniałam wpisać. i u mnie zaczynałam przygodę z laserem 7 lat temu, więc wiem, że efekt jest na lata :-D

Gość calllllineczka
kama.osowska@gmail.com Mam do polecenia najnowocześniejszy salon w Krakowie, wcześniej chodziłam do Odrodzenia ale go już nie polecam, teraz chodzę do Estiyo Clinique na ulicy Lubicz 22, pani kosmetolog Kamila Osowska jest bardzo miła i mądra, miałam wykonany zabieg SEYO TDA, który jest pierwszym takim użądzeniem w Polsce. Dlatego uważam że warto skożystać i nawet przyjść na takie bezpłatne konsultacje.

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)

Gość LenaKa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem usmiech.gif Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów usmiech.gif dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą usmiech.gif Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: http://www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu: sweetlemon23@o2.pl

Gość gość
IPL oraz E-Light, czy diodowe Lasery w depilacji, to już totalny przeżytek. Te metody, jak widać po opiniach, nie zawsze się sprawdzały. Teraz w gabinetach jest nowy specjalistyczny Laser SHR! To technologia stworzona tylko do depilacji I co super istotne jest BEZBOLESNA. Na moje włosy blond również zadziałała. I tak samo likwiduje rude i cieniutkie! Dodatkowo bezpieczna całkowicie, nawet na skórę opaloną i opalać się po zabiegu również można bez obaw :) Co prawda jakieś 99% salonów ma stare IPLe i E-Lighty czy bolesne jak nie wiem co LightSheery i inne diodowe. SHRy dopiero wchodzą, ale jest już ich troszkę w Polsce (za granicą oczywiście SHR to już nie taka nowość, do nas zawsze wszystko z opóźnieniem dociera...), szukajcie zabiegów SHR. Ja zaczęłam zabiegi w salonie w Warszawie na ul. Ostródzkiej. White Łąka się nazywają (śmiesznie, od Białołęka ;) ) i jestem bardzo zadowolona Polecam Wam bardzo!

Gość gość
Witam, gdyby któraś z forumowiczek chciała skorzystać z usług salonu De lux w Bielsku Białej ze zniżką to proszę o kontakt. zojolana@interia.pl

Gość Kasiaaaaaa9999
Niedawno zdecydowałam się na depilacje laserowa łydek, pach i bikini w klinice Dr Legrand w Krakowie. Aktualnie jestem po 3 zabiegu depilacji laserem diodowym i jestem zachwycona! Depilacja jest praktycznie bezbolesna, włoskòw jest zdecydowanie mniej i już nie mogę się doczekać efektów końcowych po 6 zabiegach! Polecam wszystkim tą klinikę!

Gość GosiaMek12
Ja byłam na serii 4 zabiegów w Poznaniu w Atelier Sylvetka i jestem zadowolona. Nogi mam gładkie i nie muszę się przejmować depilacją. Jednak jestem blondynką i mam bardzo cienkie włosy, więc może w Twoim przypadku będziesz potrzebować większej liczny zabiegów.