Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola fasola

Teściowa chce decydować o naszym ślubie

Polecane posty

Gość Ola fasola

Hej. Wraz z narzeczonym panujemy ślub na lipiec 2014 roku. Rodzice chcieli zapłacić za nasz ślub zgodziliśmy się, jest nam to na rękę, bo zamiast płacić za wesele kupiliśmy sobie dwa mieszkania, które będą przerobione na 1 duże. Ma to być taki prezent od rodziców dla nas na start. Teściowa chce zrobić szopke, wymyśliła sobie, że mam mieć suknię z długim trenerem, welon, który będzie się ciągną po ziemi, bukiet do ziemi, a narzeczony ma być w smokingu. My chcemy stromy ślub i wesele, ja chce prostą sukienkę, bez welonu, narzeczony chce zwykły garnitur. Na mnie się obraził, a narzeczonego namawia na kamizelkę i muchę czego też nie chce. Nie wiemy już co robić. Powiedzie czy może faktycznie powinniśmy odpuścić i zrobić tak jak teściowa chce czy może jednak walczyć z nią ?

Gość gość
Ale co tu do walczenia jest? To TY decydujesz jak chcesz wyglądać i tyle. Nie idziesz z nią do salonu. Teraz zdecyduje o sukni a potem o kafelkach w waszym mieszkaniu wspólnym. Trzeba umieć stawiać granice.

Gość gość
Czy teściowa ma na imię Alina?

Gość gość
Oczywiście. Kolejna zabawa gimbusa.

Gość Ola fasola
Wygląda na to, że to moja przyszła teściowa chociaż mam nadzieję, że jednak nie. Przykro mi się zrobiło, że ona tak o mnie myśli.

Gość gość
I co teraz? Konfrontacja? Pokaż ten temat narzeczonemu to postawi matkę do pionu od razu

Gość gość
Przeczytałam cały wątek Twojej teściowej Co za bezmózg!!! Ja bym się ze wstydu spaliła gdyby teściowa prowadziła mi męża do ślubu Powiedz jej że przeczytalas jej żale na kafe i że nie przyjmujesz jej niby prezentu niech go sobie wsadzi głęboko razem z tandetną muchą i kamizelką Przecież ona chce Wam cyrk urządzić

Gość gość
A wiazanka śliczna bo jak napewno zauwazylas wkleila link

Gość Ola fasola
Ja już nie wiem co mam zrobić. Ona nie daje nam żyć. Jeszcze ten jej temat. Płakać mi się chce.

Gość Ola fasola
Ja nie rozumiem dlaczego ona mnie tak nie nawiedzi, co ja jej takiego robię. To już nie jest normalne co ona wyprawia.

Gość gość
mnie tez tesciowa nie nawidzi,wyzwala mnie od szmat,miotel jej slowa do nazeczonego - niech ta suka juz tyle nie szczeka. slub mamy 30.11. tego roku. polowe mieli placic moi rodzice,polowe narzeczonego. narzeczony,ze jego matka mnie nie szanuje poklocil sie z nia,a ona uwaza,ze jest okey.chciala weselem rzadzic no i porzadzila.polowe placa moi a polowe my,a jego rodzice dostana zaproszenie i tyle.

Gość gość
Takie właśnie są teściowe.

Gość kjfksljnk
Za swoje róbcie i basta! A jak nie macie to siedźcie tak jak siedzicie i zbierajcie, to nie będziecie mieć na głowie głupich bab.