Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaB

Co chciałybyscie kupować a czego nie mozna znaleść w sklepach

Polecane posty

Gość AnetaB

Witam! Dziewczyny proszę (i nie tylko dziewczyny) proszę o informacje czego brakuje w sklepach przez co cieżko wam kupić dana rzecz

Gość AnetaB
Zbieram informacje do badania rynku, zamierzam założyć działalność gospodarcza mam kilka typów i czekam na wasze odpowiedzi na pytanie. Chce sprawdzić czy moje typy maja sie do tego o czym wy piszecie. Dzięki za pomoc!

Gość Lycka0510
chciałabym kupić faceta...po przecenie :D

Gość gość
na początek kup sobie słownik, może Ci się bardziej przydać...

Gość gość
Narkotyki i absynt bym chciala kupic,a nie ma w zadnym sklepie.

Gość AnetaB
Proszę jednak o poważne podejście do tematu, to b.wazna sprawa dla mnie;) Po przecenienia to zazwyczaj towar niepełnowartosciowy;)

Gość Brakuje mi DOBREJ JAKOŚCI
rzeczy w NISKICH CENACH

Gość gość
herbat kwitnących, jedynie w necie można kupić

Gość AnetaB
Ok, ale czego konkretnie?

Gość AnetaB
Torebki, biżuteria, akcesoria do kuchni pokoju dziecięcego, kosmetyków z sokiem z aloesu

Gość gdziejestmojabrunetka
chcialbym kupic kobiete najlepiej brunetke, czarne oczy tanio bo nie mam kasy

Gość AnetaB
Dziewczyny proszę o mobilizację! Przychodzicie do sklepu po to cos i kolejny raz nie możecie tego znaleść kupić. Albo nie ma albo jest to bardzo drogie lub słabe jakościowo..... Chce założyć unikalny biznes związany z handlem więc proszę o ukierunkowane mnie choć trochę..... Swoje typy mam czekam na wasze inspiracje bo moze w ten sposób przekonanie mnie do któregoś konkretnie przeze mnie wybranego

Gość gdziejestmojabrunetka
pisze sie znalezc! ja nie moge kupic brunetki pelno ich w sklepach ale zadna na sprzedaz

Gość Lycka0510
hmm...tak w sumie to wszystko jest...a nawet za dużo...

Już pisałam kilka razy, ale co tam :p Mi osobiście długi czas brakowało tańszych odpowiedników drogich ksiązek, w wersji papierowej oczywiście...ale ostatnio widzę że są, teraz kiedy ja już nie potrzebuję :p Z innych rzeczy to wiem, że ludzie mają problem z kupowaniem ubrań na dzieci troche i bardziej niz trochę grubsze niz przeciętnie, na młodsze nastolatki żeby nie były ciągiem serii od 110 do 164 cm te same wzory bo 10-11 latka nie chce być ubrana tak samo jak przedszkolak :) Zreszta zależy jeszcze gdzie bo w dużym mieście i w internecie jest mniej takich rzeczy, a kiedy mieszkałam w małym miasteczku było bardzo dużo rzeczy, których na miejscu nie mogłam dostać.

Gość gość
mnie brakuje urządzeń do masażu drugiego podbródka, nie mam pojęcia gdzie toto kupić ;( i jeszcze urządzenie do mikrodermabrazji twarzy i ciała, w całym mieście widziałam raptem jeden sklep, który oferuje takie cóś ;(

Gość AnetaB
Chodzi o średnie miasto(bardziej duże niż małe) pełne centr handlowych. Początek do współpraca z lokalnymi firmami, sep internetowy plus udział w akcjach tematycznych w regionie, dobra reklama dodatkowo. Późnej zapewne jakiś lokal Alina to potrzeba sporych funduszy jakich nie mam.

Gość gość z 11_20
aaa i jeszcze szukam już któryś tydzień bawełnianego czepka do suszenia włosów, zamast ręcznika 😡

Gość AnetaB
To akurat w drogeriach zaopatrzonych w produkty intervionu i Anco kupisz bezroblemu:)

Gość gość z 11_20
a znaleźć w sklepach kozaki do kolan na grubsze łydki, to jest dopiero sztuka 😡

Gość gość
A czy do powaznego badania rynku stosuje sie niepowazne metody badawcze? Chcesz otworzyc biznes i miec wielkie zyski,a oszczedzasz juz na starcie. To nie wypali

Gość AnetaB
To jest duzyproblem wiem jako posiadacza i osoba ktora lata pracowała w sklepie obuwiniczym. Sklep z butami na szeroka łydka plus nieymiarowe panie rozmiar 34-35 i panów 38-40

Gość gość z 11_20
najwyraźniej żadna z drogerii w moim mieście nie zaopatruje się w takich firmach :D

Gość AnetaB
Wmówić mieście sklep stacjonarny to koszt 2-3tys samego czynszu miesięcznie ja mam 1600zł na rachunki czynsz przeznaczone

Gość gość
Nie ma stringow w Biedronce, komdomy sa zlej jakosci

Gość AnetaB
W jakim mieście mieszkasz to moze cię pokieruje do takiej która ma?

Gość gość z 11_20
Kraków ( byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś się orientował, gdzie szukać wspomnianego czepka :))

Gość AnetaB
W Krakowie zapraszam na karmelicka do Firlita tam mogą mieć, wiem napewno ze mieli produkty wspomnianych Marek ale czy na 100%reki obciąć sobie nie dam