Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaB

Co chciałybyscie kupować a czego nie mozna znaleść w sklepach

Polecane posty

Gość gość
Nie ma sukienek z wiskozy takich zwiewnych z dlugim rekwakiem. Sa one bardziej mlodziezowe, dziewczece. Wszedzie sa w sklepach sukienki nawet na zime bez rekawkow takie na niedzele do koscila. Tunik tez jest malo a przeciez leginsy sa mode a nie ma co do nich na gore zalozyc.

Gość gość z 11_20
Dziękuję, nie omieszkam sprawdzić :) (mam nadzieję, że ten sklep istnieje dalej w tym miejscu, bo zdarzyło mi się już, że korzystając z informacji w internecie przyjeżdżałam pod dany adres i okazywało się, że firma albo zakończyła działalność, albo została gdzieś przeniesiona :D)

Gość AnetaB
Na stronie internetowej sa 2 aktualne adresy Firlitów,które istnieją napewno. Gdybyś nie znalazła proponuje zapytać z obsługi lub szefa czy szefowa czy cos takiego mogą sprowadzić .

Gość gość
Nie ma nigdzie fajnych czulenek na nizszym stablinym obcasie. We wszytkich sklepach te szudla zalegaja na polkach a nikt nie pomysli ze mozna zrobic fajne, modne buciki tylko zeby mialy nizszy obcas max 8cm.

Gość AnetaB
A jak zapatrujecie se w kwestie wyposażenia kuchni, chodzi mi o gadżety ozdobne np. Filiżanki w stylu secesyjnym? Lub jakieś dzbanku do herbaty itd

Gość gość
widujemy je w antykwariatach lub na targach antyków, ale nie kupujemy, bo czujemy się niegodne posiadania und kalania swemi ustami tychże wspaniałych przedmiotów

Gość AnetaB
To co takiego chcecie kupić a niema gdzie tego dostać?

Gość gość
buty sportowe dziewczęce z wyprofilowaniem ortopedycznym w środku, nie wyglądające z zewnątrz na adidasy markowe za 500zł, ani na trzewiki medyczne dla staruszki ze wszystkimi chorobami świata

Gość gość
W biznes wypsazenia do domow bym nie szla. Widzialam ze te nie sieciowe sklepy szybko upadaja. Tylko te w stylu home&you z liczynimi promcjami czesto sa w galeriach a reszta gora po pol roku upada.

Gość AnetaB
A akcesoria do sprzątania domów?

Gość gość
EE tez nie. Firmy sprztajace zaopatruja sie hurtowa gdzies na allegro a reszta domownikow kupuje na promcjach w biedronkach i innych. Ogolnie to teraz jest duze zaintersowanie na zakupy online allego i tego typu i dlatego tez czesto przez to sklepy upadaja.

Gość gość
Ja widze ze jedyne co u mnie nie upada na osiedlu to sa lumpexyi powstaja jak grzyby po deszczu. Ja osbiscie nie jestem ich fanka bo ilekroc wochdze do jakiegos to nie widze nic innego jak zuzyte zniszczne szmaty wiszace na wieszakach. Ja na mniejscu wlascieli to wstydzilabym sie takie gowna powieszac do kupienia.

Gość AnetaB
To w co twoim zdaniem warto"iść" rozumiem ze w nisze. Myślała również o sklepie z torebkami, albo usługach biurowych tj sekretarka na godzinę , czyli firma ma mało pieniędzy brak kasy na etat daje mi zlecenie ja robię papierowa robotę....

Gość AnetaB
Ten trend obecny jest w moim mieście, centrum miasta gdzie czynsze sa baaaardzo wysokie jedynie szmateksy maja prawo bytu, nic wiecej.....poza bankami i telefonami omórkowymi

Gość gość
Jezli bylabys jeszcze ksiegowa,kadrowa i sekretarka to tak chyba takie cos oplaca sie otwierac, ale pewnie musialabyc jeszcze kogos zatrudnic do pomocy. Z takich uslug firmy korzystaja, ale czy da sie z tego wyzyc to nie wiem.Sama sekretarka raczej nie wystraczy.

Gość AnetaB
To juz chyba powoli tracę pomysły.....

Gość gość
klimatycznych niedrogich knajpek gdzie można w średniowiecznym lochu napić się herbaty/ miodu... w warszawie jest taka knajpka "same fusy" ale jest tam od cInuja drogo

Gość gość
No u mnie w Toruniu tez kiedys byla fajna herbacirnia i ja zlikwidowali.

Gość Fritzlek
AnetaB otwórz sklep z odzieżą której się nie wszędzie kupi, wystarczy obejść wszystkie sklepy z odzieza w miescie i zobaczyc co maja w swojej ofercie a czego nie maja, majac marki ktorych nie maja inni jestes o krok przed nimi bo jest bardzo duzo ludzi ktorzy chca wygladac inaczej a nie tak jak wszyscy w popularnych nike czy adidas. Przykład odziezy ktorej ciezko dostac to Rebel Spirit ale jest ich duzo wiecej

Gość dfghjklbvbnk
Sekretarka na godzine - pomysł do d**y, sory. Finanse i tak im odwala księgowa, a żeby się dobrze zorientować w pwpierach firmy to nie wystarczy ci parę minut na rozeznanie.

Gość gość
chciałbym sklep ze zdrową niedrogą żywnością

Gość dfghjklbvbnk
A co do badania rynku to źle się za to zabierasz, bo pytasz na ogólnopolskim forum. Lepiej się rozeznaj czego brakuje konkretnie w Twojej okolicy. W mojej np. nie brakuje niczego i nie jestem w stanie wymyślić rzeczy która byłaby mi potrzebna a była nie do nabycia (pomijam kwestie finansowe). Poza tym nawet jezeli już znajdziesz taką lukę (patrząc lokalnie, a nie robiąc rozeznanie na forum gdzie są ludzie z każdej części Polski) to ile osób ich potrzebuje i czy z takiej ilości osób byłabys w stanie się utrzymać- bierz pod uwagę że dużo ludzi w nietypowe produkty zaopatruje się w internecie.

Gość gość
Np w sklepach brakuje tanszych stanikow z nietypowa rozmiarowka-chodzi o takie typu- maly obwod duza miseczka. Te wszytkie chinskie robiane albo dla kobiet bez biustu bo napchane maja mase gapki albo dla grubych z dyzymi cyckiami i duzym obwodem. Wiem ze mozna dostac takie tansze biustonsze. Ja mam z tym problem i w moim miescie znalazam 1 taki sklep. Nie stac mnie zeby na stanik wydawac 50-200zl. Kupuje za max 24zl i pasuje na mnie.

Gość AnetaB
A sklep torebka.pl? Dystrybucja, sklep internetowy,allegro, wypożyczenie na lokalne akcje związane z moda i kobietami

Gość gość
Na allegro są hurtownicy, strasznie ciężko sie przebic, prawie niemozliwe. Sklepów internetowych taka masa ze mozna zdechnąć przegladajac wszystkie oferty.

Gość AnetaB
A co myślicie o dystrybucji różnego rodzaju olejków do pielęgnacji ciała włosów paznokci

Gość gość
Wejdz na allegro i zobacz ile tam tego.

Gość gość
Moze wlasnie pomysl na jakas sprzedaza ale zebys tez sprzedawala na allegro. Z tego co zauwazylam to nawet na allegro nie ma za duzego wyboru w tanszych ciuchach dla ciezarnych. Bzdora jest np ze trzeba na spodnie ciazowe wydac ponad 100zl. Ja kupila na allego ale tyko jeden sprzedawca mial nowe nieuzywane spodnie za 49zl i jestem z nich bardzo zadowolona.

Gość gość
Głupia sprawa, ale nie wiem gdzie kupić kolorowe piórko, takie chyba od gęsi.

Zwykłych, prostych halek pod sukienki - czy to elastycznych, czy satynowych, no nie ma. Jak są, to takie do łóżka raczej, a nie coś, co się nie będzie odznaczac.