Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Spóźnia mi sie okres dwa tygodnie, boli mnie podbrzusze - inaczej niż przed okresem a od paru dni strasznie bolą mnie sutki przy dotyku, paliłam a teraz jak zapale to czuje sie jakbym pierwszy raz zapalała papierosa i do tego co chwilę chce mi sie do toalety :/

Gość gość
ciężko test zrobić?

Gość gość
czy było bara bara?

Gość gość
no było było heh.. nie ciężko tylko najzwyczajniej w świecie się stresuje heh ;) poczekam jeszcze ten tydzień i zrobie test

Gość gość
przecież bywa czasami tak że jak ktoś sobie wkręca że jest w ciąży to od razu widzi wszystkie objawy itd więc nie wiem co to wyżej miało znaczyć, owszem jak autorka jest w ciąży to test tu nic nie zmieni ale troche wyrozumiałości, że wy tak zawsze wszystko wiecie

Gość gość
Jeżeli okres Ci się spóźnia już 2 tygodnie to śmiało rób test :) mi się spóźniał 2 dni i wyszły 2 kreski, także będziesz i Ty wiedziała :)

Gość gość
Chcesz być w ciąży?

Gość gość
wolałabym z tym jeszcze poczekać ale jak się okaże że jestem to nie będe sie załamywać tylko sie bede cieszyc ;)

Gość gość
Z dzieckiem nie jest lekko. Ja na twoim miejscu zrobiłabym ten test. Im wcześniej się dowiesz tym lepiej. Dziecko to powinna być przemyślana decyzja.

Gość gość
domyślam sie ale patrząc na to co sie dzisiaj wyrabia..

Gość gość
To sa objawy ciazy, zrob test, nie musisz czekac do koncA tygodnia :-)

Gość gość
rzuc fajki bo urodzisz mutanta

Gość gość
a objawą ciąży są bole jajnikow i żółty śluz?

Gość gość
wiem że nie musze czekać ale kurcze stresuje się haha wiem że jak ono jest to czy zrobie ten test czy nie to nic nie zmieni no ale wiecie jak to jest ;) mnie tez własnie dzisiaj strasznie rwie jajnik hah i śluz też jest bardziej żółtawy ale z tym śluzem to czytałam że prawie każda kobieta ma inny wtedy i to chyba nie jest jakiś wyznacznik ;)

Gość gość
hej, ja jestem teraz w 53 już dniu cyklu i nie mam miesiączki, nigdy wcześniej nie mierzyłam temperatury ale dzisiaj mnie tak jakoś skusiło i mam temp w pochwie 37,2, mam nudności ale głownie w nocy, tuż przed zaśnieciem i od ok tygodnia bolą mnie sutki, teraz już troszke mniej ale jednak bolą, w dodatku ciągle jestem niewyspana pomimo że chodze wcześnie spać, czy to może być ciąża?

Gość gość
jutro zamierzam zrobić test ale sądzicie ze są ku temu powody? w ogóle ile kosztuje taki test w aptece np?

Gość gość
Ja miałam to samo! Sutki mnie bolały okropnie i zauważyłam na nich białe przebarwienia już w pierwszych tygodniach a nie wiedziałam jeszcze ,że w ciąży jestem . Mnie się okres spóźniał jakieś ponad tydzień dobrze ( a bylam przekonana ,że przez antybiotyki,bo miałam grypę) ,a tu proszę . Także smiało zrób test. Pink test robiłam tylko nie wiem ile on kosztuje pewnie koło zł.

Gość gość
jeszcze napisze o papierosach . Paliałam nie dużo ale paliłam i powiem Ci ,że jeszcze jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy nie dałam rady już palić ,bo jak zapalilam to momentalnie zawrót głowy i wymioty ;/