Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbieracie punkty clubcard

Polecane posty

Gość gość

piszcie ile macie punktów i jakie bony zniżkowe najlepsze dostaliście

Gość gość
800 pkt w tej chwili a bony to różne

Gość gość
W tej chwili ok. 800, ale ostatnio rzadko robię zakupy. A co do bonów to nie pamiętam. Nigdy nie ma szczególnych rewelacji, zwłaszcza jak się porówna do USA.

Gość gość
ja mialam zniżke na ciuchy 50zł ze 100zł, wtedy kupiłam dzieciakom sporo też po obniżce - bardzo sie opłacało

Gość gość
zawsze są te bony dopasowane do tego co kupuję więc opłaca mi się i bardzo sie ciesze jak przychodzą, czy ktoś wie kiedy będzie wysyłka następna bonów?

Gość gość
W listopadzie. Ja taką zniżkę na ciuchy też miałam, ale nie z wyciągu tylko że strony F&F na fb.

Gość gość
ale to byla znizka na wszystkie ciuchy nie tylko F&F

Gość gość
A jakie jeszcze są ciuchy w Tesco poza F&F?

Gość gość
lub też z "tesco" ale to są gorsze ubrania

Gość gość
a czy wiecie moze czy jak bede wiecej kupowac to dostane więcej kuponów zniżkowych czy tylko jedną "kartkę" do wycięcia jak zwykle? czy jest to na zasadzie im więcej kupię tym więcej kuponów zniżkowych?

Gość gość
po 20 pażdziernika będzie sumowanie punktów i wysylka

Gość gość
Albo dawno nie kupowaliscie ciuchów w Tesco albo w Waszych sklepach trzymają bardzo stare kolekcje. Cherokee nie widziałam od kilku lat, a Tesco przerodziło się w F&F basic. Kuponów jest zawsze tyle samo.

Gość gość
Zawsze tyle samo w tym sensie, że nie ma znaczenia ile kupujesz. Czasami na święta dają więcej i wspólnie z producentami też wysyłają dodatkowe kupony pomiędzy wyciągami.

Gość gość
też zbieram ale nie wiem ile aktualnie mam na koncie. Wydaje mi się że to jest tak że im większa ilość punktów na koncie tym więcej przeliczają na bony..

Gość gość
Czym innym są bony do płacenia a czym innym kupony zniżkowe. Na bony płatnicze przeliczana jest największa ilość punktów jaka jest możliwa do przeliczenia (do 50 punktów), a kupony dostaje się niezależnie od liczby zebranych punktów.

Gość gość
tak, ale jeśli kupię bardzo duzo różnorodnych produktów to dobierzą więcej bonów zniżkowych?

Gość gość
NIE! Ile razy można Ci to pisać. Poza tym 800 punktów to jest mało. 🖐️

Gość gość
800 mało? a ile wy macie?

Gość gość
Jak robiłam zakupy regularnie w Tesco to miałam dwa razy więcej. Obecnie robię zakupy dużo rzadziej i mam właśnie ok. 800. Bardzo mało chemii kupujęteraz w Tesco, ubrania też rzadziej i jedzenie też głównie sklepach osiedlowych. Jak na moje standardy to jest mało. Jak raz na 1,5-2 tygodnie robiłam duże zakupy to miałam właśnie dwa razy więcej.

Gość gość
no ja chemii prawie wcale tam nie kupuję bo mam rossmana obok i tam są fajne promocje. Jedynie zakupy spozywcze ale tez ni wszystko

Gość gość
Ja club card tez zbieram ale ostatnio poluje w sieci an rozne serwisy ktore maja GWARANTOWANE kupony rabatowe Znalazłam ostatnio coś takiego http://bystrytata.pl/nagradzamy-aktywnosci/ Oczywiscie zapisalam sie do projektu juz.Widze ze maja kupony rabatowe na ciekawe szkolenia i ebooki.