Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Fundacja

Niewidoma Lessie poszukuje domu

Polecane posty

Go艣膰 Fundacja

Oddamy w adopcje kilkuletni膮 suczk臋 /owczarek Collie/. Sunia jest bardzo grzeczna, jest starszym pieskiem, bardzo t臋skni za w艂asnym domem i swoim w艂asnym opiekunem. Nauczona czysto艣ci, chodzi na smyczy, 艂agodna wobec innych ps贸w i dzieci. Bardzo zagubiona. Wy艂膮cznie do domu. Nie do kojca. Mile widziany dom z ogrodem. Prosz臋 o pozostawienie adresu mailowego lub nr tel. Sunia mieszka w okolicach Wroc艂awia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mog臋 tylko podbi膰 bo niestety mam ju偶 dwa, niesforne psy. A jestem wielk膮 fank膮 owczark贸w szkockich - mia艂am dwie dziewczynki i naprawd臋 szczerze, szczerze polecam. Bardzo ciep艂e, rodzinne, opieku艅cze pieski. A mo偶e jaki艣 adres do strony fundacji? jakiego艣 og艂oszenia ze zwierz臋tami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fundacja
www.psy.centaurus.org.pl Nie podawa艂am, bo zale偶a艂o mi, aby czytaj膮cy skoncentrowali si臋 w艂a艣nie na Niej, a nie na innych psach. Z adopcjami na niewidome psiny jest ci臋偶ko, tym bardziej w dobre warunki. Collie tam jeszcze nie ma :) Ale na dniach b臋d膮 zdj臋cia, a na ju偶 mog臋 wys艂a膰 na maila. Naprawd臋 POLECAM - to przekochana psina. PS. Dzi臋ki za poparcie dla "ma艂ej" :) !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sunia na pewno znajdzie kochaj膮cy dom. Zreszt膮 niewidome zwierz臋ta bardzo dobrze sobie radz膮 - babcia mia艂a niewidomego pieska i nie by艂o po nim wida膰 za bardzo niepe艂nosprawno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fundacja
Mam nadzieje. Trzymamy za ni膮 kciuki :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile sunia ma lat ?

Udost臋pnij ten post