Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysmiewanie sie za plecami z powodu mankamentu urody

Polecane posty

Gość gość
No to po co ten temat w ogole zalozylas?

Gość gość
a nie możesz tak związać włosów żeby zakrywały uszy? Tzn. tak niżej żeby włosy robiły jakby opaskę na uszach? Miałam koleżankę w szkole co miała nie tylko potwornie odstające uszy ale też wielkie i niekształtne, też nosiła okulary i jak wiązała włosy to tylko w w/w sposób - po uszach. Spróbuj może tak.

Gość prawdziwek  bor
a co to za robota? W rzeżniku?

Gość gość
To musisz mieć bardzo odstające uszy.

Gość gość
One wszystkie takie piękne? Żadna nie jest gruba, z dużym nosem lub brakiem biustu, płaskod***em? Śmiej się z tego i wytknij ich wady :D

Gość gość
to założyłaś temat żeby piętnować koleżanki? W czym w takim razie jesteś lepsza od nich?

Gość mama Eryka
Mialam kilka lat temu wypadek samochodowy i zmasakrowane pol twarzy. Przeszlam 2 operacje, ale i tak widac roznice, jedno oko mam przymrozone caly czas i nizej niz drugie. I tez ludzie na mnie sie gapia, komentuja. Tez sie przejmowalam dlugi czas, ale wiesz co? Mam to gdzies, mam meza, w zeszlym roku urodzil nam sie synek. Najgorsze sa osoby, ktore komentuja wlasnie za plecami, taki ubaw maja, a w zywe oczy by Ci nie powiedzialy zlego slowa. mentalnosc plotkarza i najgorszego gatunku czlowieka. Ja ci radze nie matrwic sie i chodzic z podniesiona glowa, bron Boze nie tlumacz sie nikomu i nie pokazuj, ze Cie to rusza. Co sie dziwisz, sama widzisz, na forum nic lepiej, siedza i pisza co im slina na jezyk przyniesie i tez ubaw maja, anonimowo oczywiscie. Takich pustakow na swiecie pelno, sa jednak jeszcze wartosciowi ludzie. Gdy mialam wypadek, moj maz byl wtedy tylko moim chlopakiem, ale nie odszedl od oszpeconej (przed wypadkiem uchodzilam za bardzo ladna), wspieral mnie, pocieszal. I jest ze mna po dzis dzien, jestesmy malzenstwem, mamy dziecko i nie jest wazne dla niego to, ze mam oszpecona twarz do konca zycia.

Gość gość
spoko autorko i tak widać jak na dłoni które to są podszywy. A co do twojego problemu to odpowiedz szczerze. Czy ty masz tam w pracy jakieś sobie bliskie osoby, koleżanki, bo ja mam wrażenie że tu tak naprawdę nie o uszy chodzi tylko problem jest taki że ty tam jesteś towarzysko poza marginesem. Mam rację ?