Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fela ma problem

Krosta na wzgórku łonowym

Polecane posty

Gość Fela ma problem

Witam, drogie panie, mam 15 lat :/ więc nie bardzo z ginekologiem - nie chce mówić mamie, wstydzę się po prostu. Nie wiem do końca od czego zacząć... Czytałam trochę, tak dla pewności, ale to nadal nic mi nie dało, ponieważ , owszem, niektóre opcje pasowały, ale, w większości mówi się, że to od otarcia po uprawianiu seksu, problem w tym, iż nigdy go nie uprawiałam :/. Może zacznę od początku - aktualnie skończył mi się okres, ostatnie krwawienie, ale zauważyłam na bieliźnie zbyt wysoko krew. Okazało się, że jest to czarna, no może bardzo bordowa, krwawiąca krosta :/ . Co prawda teraz przestała krwawić ( przyłożyłam chusteczkę , nawilżoną płynem do miejsc intymnych ) , ale trochę mnie to przeraża. Nigdy tego nie miałam. Ah, na poprzednim czytanym przeze mnie forum, było że to może być, od podniecenia się, ale nie zlikwidowania owego stanu (etc. nie ulżeniu sobie) . Cóż.. Możliwość taka istnieje, bo czasami nieświadomie czuję podniecenie, przy pisaniu opowiadania yaoi. ( Yaoi - związek męsko-męski :/ ) . Ale nie wiem do końca. Proszę o pomoc ;).

Gość Fela ma problem
Piszę na poważnie -.-.