Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce zostawic zone

Polecane posty

Gość gość

Jak mam go przekonac zeby tego nie robil? Ma mala coreczke. Mnie pasuje yak jak jest. Jest mi wygodnie. Bylam juz w normalnym zwiazku i nie chce mieszkac zfacetem ktory zostawil dziecko male. Kocham go bardzo ale juz nie wierze w milosc po smierc, do grobowej deski, ktora zawsze bedzie swieza i namietna. On juz nie wytrzymuje w domu, coagle teskni, nawet dziecko zaniedbuje.

Gość gość
To po co go uwodziłaś , a teraz masz. Jesteś współodpowiedzialna niezależnie od tego co teraz mówisz.

Gość gość
Jestem jego sekretarka, zaprosil mnie kiedys na lunch i tak sie zaczelo. Okazalo sie ze jestesmy podobni do siebie. Nigdy nic nie mowil o swojej zonie, myslalam ze dobrze zyja.

Gość gość
Nieclubiectakich dziwek. Nie stac cie na wolnego faceta tylko wpierdalasz sie w cudzy zwiazek? Oby ci jego zona morde obila

Gość gość
Biedna d****a teraz martwi sie o coreczke kochasia...zalosna jestes...i prozna bo tak naprawde chcialas sie tu pochwalic swoim watpliwym sukcesem...zenada!!!

Gość gość
twoja sprawa w co wierzysz. bylam w podobnej sytuacji, zycie w takim rozkroku jest najgorsze co moze byc dla kazdego. opisze ci inna sytuacje. moj dobry znajomy z ulicy mial romans, utrzymywal to w tajemnicy przed zona i doroslymi juz dziecmi. po jakims czasie jego kochanka zaszla w ciaze. nie pisz o antykoncepcji, nie ma 100% pewnosci ze nie zajdzie sie. dramat i szok dla wszystkich. oczywiscie juz sa teraz w miare na prostej. on zostal przy zonie. jego dzieci juz zalozyly swoje rodziny i z doskoku pojawia sie przy matce swego trzeciego meza. jesli jemu jest zle z zona moze pojawi sie kobieta ktora pokocha. musza oboje wierzyc w to samo i chciec tego samego.

Gość gość
swego trzeciego dziecka*

Gość gość
To dziwne, ze jeszcze tej żony nie zostawił, tylko mówi i mówi, że zostawi. :D Powiedz mu, że doczekać się nie możesz, kiedy się wyprowadzi od żony i złoży do sądu pozew rozwodowy, a najlepiej niech zrobi to dziś. Zobaczysz na własne ślepia ile warte są jego słowa skierowane do ciebie. :D