Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pomocy z prezentem

prezent dla chłopca

Polecane posty

witam, mam taki problem, niedługo chrześniak obchodzi 9 urodziny, co można kupić dziecku które ma wszystko? które nie interesuje się książkami, jedynie grami komputerowymi? dodam, ze jestem przeciwna grom komputerowym i na pewno nie dostanie dziecko tego ode mnie. oczywiście prezent w granicach rozsądku, maksymalnie 50 złotych mogę wydać, bo to jeszcze dziecko. jakies propozycje?

Gość gość
Za te cene ksiazke, ktorej prawdopodobnie nie przeczyta. Albo bluze czy koszulke z jakims motywem z gry.

a może ktoś ma 9-latka i podzieli sie tym co takie dziecko chciało by dostać, poza grą? nie chciała bym kupować książki której nie przeczyta, ale moze jakiś album? nie wiem sama

Gość gość
ja mam dziecko w tym wieku i głównymi prezentami jakie dostaje to Lego, lub różnego rodzaju pojazdy do składania

Gość gość
poza tym jeszcze gry planszowe

tak, gra planszowa jest cudownym prezentem ale pod warunkiem ze rodzice dziecko zachęcą do grania w nią. dziecko dostało od nas warcaby, zgadnij kto to, czy jakoś tak, i wiele innych, wszytskie gry leżą w koszu z nieużywanymi zabawkami a moze jakaś gra z bohaterami bajkowymi? moze to by zachęciło dziecko zeby nie włączać komputera tylko zagrać w grę planszową?

Gość gość
Sa takie fajne gry np lego albo angry birds, w angry birds ustawia sie przeszkody i strzela z procy, ta gra jest rowniez w wersji elektronicznej na iphona nintendo itd wiec pewnie dziecko by sie zainteresowalo - ale takich gier za 50 zl nie kupisz.

Gość gość
A w lego budujesz gre planszowa z klockow ale powtarzam: nie za 50 zl . Pewnie cos kolo stowki kosztuja. Za 50'zl to tak jak sama wiesz co najwyzej szachy ktorych chlopiec nie ruszy.

Gość gość
to może kup Jengę, te klocki podobno fajna sprawa

Gość gość
Poproś rodzica, żeby usiadł z nim przy stronce www.listdomikolaja.pl :) Chłopiec wybiera sobie zabawki z "fabryki Mikołaja", które mu się podobają i które chciałby dostać, a potem listę możesz dostać na maila i masz gwarancję, że chłopak będzie zadowolony :)