Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewencja

nałogowa masturbacja

Polecane posty

Gość ewencja

hej, mam problem z chłopakiem. Nie będę się rozpisywać. Otóż chodzi o to ,że jestem pewna,że mój chłopak się masturbuje. Nie widzę,w tym nic złego.oczywiście z rozsądna częstotliwością. Problem w tym,że ma problemy z erekcją i przedwczesnym wytryskiem. Myslę,że to może być spowodowane zbyt częsta masturbacja. A co mnie tez boli, to gdy zapytałam o to kategorycznie zaprzeczył. Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Szczególnie,że długo był sa i wiem,że to robi. Obawiam się,że nałogowo.

Gość sewencja
ma ktoś cos do powiedzenia w tym temacie

Gość gość
zbyt częsta masturbacja prowadzi do tego że penis nie dostatecznie odczuwa ucisk pochwy przez co stosunek znacznie się wydłuża także możesz być spokojna

Gość sewencja
słyszałam,że szybko się dochodzi. jestem pewna,że to robi?Dlaczego tak zaprzecza???

Gość sewencja
Jest to przykre. Myslała,że mi ufa i możemy pogadać o wszystkim. Dlaczego mnie okłamuje:(

moze sie wsydzi ? Za bardzo mu zalezy i boi sie przyznac? probuje byc idealny w Twoich oczach

Aha, i jeszcze jedno, Faceci potrafia sie masturbowac 1-2 razy dziennie. Jesli zacznie czesciej, to wtedy mozesz zaczac sie martwic :D

Gość gość
@ewencja Ty taka święta nigdy tego nie robiłaś i lub nie robisz ? Dziwisz się mu że nie chce się przyznać ? Jak by wyglądał w Twoich oczach, swoją drogą dziwie się mu ma kobietę a wali niemca w głowę :D

Gość sewencja
kurde no gadaliśmy o tym wcz.zapewnia ,że tego nie robi,że mu się zdarzyło ze 3 razy przez ostatni rok. czy to możliwe?

Gość sewencja
pytam głównie facetów

Gość sewencja
pytanie kieruje głównie do facetów

Gość Marszczący freda
Obserwuj go. Jeżeli ma rozbiegany wzrok, jest nerwowy, nie może się skupić na niczym, ma spocone dłonie, to zapewne nałogowo marszczy freda. Obrzydliwy onanista. Zostaw go, bo nic dobrego z tego związku nie będzie.

Gość sewencja
nie mogę go zostawić!!!

Gość Gość jakich malo
Ja nie mogę ile tu debili!!! Wali konia bo mu za mało dajesz! Sobieraj sie do niego częściej a zobaczysz ze wszystko sie unormuje! Poza tym facet i kobieta mogą sobie sami robić dobrze zupełnie bez żadnych konsekwencji. A poza tym jesteś nie mądra ze w ogóle na takim ch*joowwymm forum pytasz co masz robić a potem czytać opinie gimnazjalistów onanistow specjalistów

Gość sewencja
A na jakim mam zapytać?chciałam poznac opinie facetów,kolegów nie zapytam,a tu anonimowo myślała,że coś się dowiem.

Gość sewencja
Mówi,że tego nie robi a p***o ma na telefonie, w kompie.....;( czemu kłamie

Gość sewencja
Wypowie się ktos

No przecież się już wypowiadałem, przeczytaj wyżej, co jeszcze chcesz wiedzieć ? Wali konia i tyle, może wstydzi sie poprosić Cie o seks jaki przedstawiaja mu w p***olach. Ja od dawna ogladam p***ole i lubie taki wlasnie seks uprawiac, coz taka wypczaona moralnosc, no ale co zrobic. Nie wyobrazam sobie miec dziewczyny, ktora nie potrafi polknac calego k****a i wylizac dobrze jaj. Nie mowiac o bardziej zboczonych rzeczach. Obciagasz mu k****a wzorowo z polykiem ?

Gość sewencja
Nie mieszkamy razem,seks mamy ze 3 razy w ciągu weekendu. Powiedzial mi,że tego nie robi jak pisałam powyżej. Nie wierze mu,było pare sytuacji w których domyśliłam się,że to robi. Ale on zaprzecza. Wolalabym żeby się przyznał, bo rani mnie kłamstwem jeszcze w takim temacie. Znam go i nie wierze żeby tego nie robił,szczególnie ,że większość to robi

Gość GOSC DD
MOGE cI POMOC BO MIALEM TEN SAM PROBLEM