Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verisssa

on zostawia żonę dla kochanki

Polecane posty

Gość verisssa

ile jest takich par?

Gość gość
dużo ale szczęście takiego związku - tak samo jak każdego innego związku - zależy tylko i wyłącznie od tego czy w końcu poczuł prawdziwą miłośc i kochanka jest jego przysłowiową połówką pomarańczy czy on zostawią tę żonę bo mu się znudziło, wdarła się rutyna do związku, za szybko się ożenił i przerosła go odpowiedzialnośc są faceci, którzy popelnili błąd birąc ślub z pierwszą lepszą i potem to naprawiają spotykając na swojej drodze prawdziwe uczucie, a są tacy, którzy skaczą z kwiatka na kwiatek to jaki ten facet jest pokaże dopiero czas

Gość zuza nie duża
czy warto w takim razie tkwić w związku bez uczucia czy odejść do kochanki i żyć szczęśliwie

Gość gość
Sa tacy ale strasznie ich malo. Facet jak sie zakocha i MA JAJA to odejdzie od zony . Ale wiekszosc ciagnie romans ,buja sie na dwa fronty ,dopiero jak sie wyda to zaczyna sie cyrk. Jeden wypiera sie romansu i zrywa z kochanka,inny proboje zatuszowac troche sprawe i dalej sie ciaga na dwa fronty do nastepnej wpadki,wtedy zona go wywala a ten idzie do kochanki. Roznie to bywa.

Gość gość
On zostawil zone,ja zostawilam meza.Razem cztery lata i kochamy sie tak jak na poczatku znajomosci.Jestesmy jak dwie polowki pomaranczy.

Gość rozwiedzionay
no i to dobrze ze tak postąpił ,bo prawdziwa miłość trafia się raz ja zmarnowałam 24 lata w związku bo przysiega ,a on jak mówili slimak w senatorium znalazł miłość i olał przysiege wiec wzielismy rozwod bez wojny bo uznaje ze nikt nie może zabronić nikomu kochac Przeciez nie każdy jest dla każdej i odwrotnie Dzis i ja po 10 latach od rozwodu poznałam miłość mego zycie i wszystkim tego zycze z całego serca mówiąc DAJ WOLNOSC JESLI CHCESZ BYC KOCHANY