Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plastry antykoncepcyjne na podbrzuszu a wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie jak wygląda badanie usg u ginekologa kiedy stosuje się plastry anty, tzn podczas takiego badania na podbrzusze zostaje nałożony specjalny żel, który umożliwia przeprowadzenie badanie usg, ale gdy na podbrzuszu znajduje się plaster to podejrzewam że tego żelu raczej nie powinno się nakładać na plaster. Od jakiegoś czasu stosuję plastry, nie mogłam znaleźć odpowiedniego miejsca w którym plaster by się nie przesuwał, czy nie był widoczny i podbrzusze wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem, wolałabym nie zmieniać miejsca. Poza tym może któraś z was wie czy jest to jakiś kłopot podczas badania?

Gość gość
jestem niewierząca, a teraz może ktoś odpowie na temat?

Gość gość
taa ... a dzieci gwałcą księży

Gość gość
mi ginekolog zawsze nakłada ten żel na wargi sromowe bo mam usg dopochwowe, twierdzi ze wtedy wszystko lepiej widać, może u twojego ginekologa też się tak da, tylko do tej pory robil normalne usg ze względu na komfort pacjentki

Gość gość
to że ktoś jest niewierzący nie chroni go przed piekłem :-)

Gość gość
mnie też robią usg dopochwowe

Gość gość
czy wszyscy tutaj zastanowili się przez chwilę że po śmierci trafią prosto do piekła ???

Gość gość
a co cię obchodzi, że ktoś będzie smażył się w piekle- może akurat lubi upały :-P, a temat nie o tym

Gość gość
więc wszyscy się tam spotkamy :D

Gość gość
w piekle najwięcej jest niwierzących

Gość gość
ja mam wykonywane usg na zewnątrz i dopochwowo, czasem oba, czasem tylko na zewnątrz. Także wychodziłam z założenia że oba rodzaje badania są potrzebne.

Gość gość
a jeszcze a propos tego piekła, jeżeli masz jakieś kompleksy, czy frustracje, to wybrałaś czy też wybrałeś najbardziej prymitywny i infantylny sposób, strasząc i obrażając innych ludzi, na prawdę nie wiem jak niski poziom kultury osobistej i inteligencji trzeba reprezentować aby pisać coś takiego.