Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam Miesiączkę powinnam dostać 1 października ostatnią dostałam 1 września plus minus spóźnia mi się ok 2/3 dni zawsze.Staramy się z mężem o dziecko więc się nie zabezpieczamy. Brzuch a właściwie podbrzusze boli mnie od 2 tyg. W połowie września miałam lekkie 1 dniowe plamienie ( kolor brązowy). Mam powiększone i bolące piersi. Bardzo często biegam do toalety nawet w nocy. Cera mi się popsuła. Zrobiłam sobie dwa testy jeden wyszedł z drugą bardzo bladziutką kreską ( prawie niewidoczna) a następny test negatywny. Już nie wiem co robić. Do ginekologa jestem zapisana dopiero na 13 listopada. Pracuję jako kasjerka i mam też nocki."

Gość gość
zrob sobie bete, bedziesz miec pewnosci czy to ciaza.

Też tak myślę, wtedy pewność będzie w 100% a test może nie wykrywać lub być błędny raz tak miałam.

Gość gość
A czy któraś z Was miała podobny problem??

Gość gość
W moim przypadku było tak, ze juz dwa dni po spozniajacym sie okresie dwa testy wyszly z bardzo bladziutka druga kreska, ale przeczuwalam ze moze być to ciaza bo bolalo mnie podbrzusze, bylo mi niedobrze, piersi urosly dwa rozmiary i stracilam ochotę na rzeczy ktore mi wczesniej smakowaly. Tyle ze w moim przypadku jest tak, ze ja mam prawie ksiazkowo owulacje 14 dni przed kolejnym okresem, stad podejrzewalam ze cos sie dzieje. Zrob sobie bete, chocby prywatnie, nie kosztuje duzo a wynik masz tego samego dnia albo nastepnego.

Gość gość
Właśnie badanko mogę dopiero zrobić w przyszłym tyg bo od 6:30 rano siedzę w pacy i stąd te nerwy....

Gość gość
Tak bym chciała aby to była ciąża bo czekamy z mężem już prawie 2 lata ;-(