Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube nogi

grube kolana jakie rady

Polecane posty

Gość grube nogi

Jak schudnąć w nogach w miejscu kolan, nad kolanami mam takie grube fałdy, nie mogę na nie patrzeć... Ćwiczyłam z 10 dni (rowerek, stepper opraz różne ćwiczenia rozciągające na nogi) i jadlam mniej, ale efektu nie było... Zdaję sobie sprawę,że na efekty trzeba czasu ale ile? Tracę motywację do diet, ćwiczeń. Jak pozbyć się grubych nóg, kolan? Pomocy!!!

Gość Olcia Dubicka
Musisz spalić tkankę tłuszczową z organizmu. Organizm spala tłuszcz z całego ciała równomiernie. Wytrwale pal kilogramy a na nogach też zobaczysz efekty :) Mi pani dla której opiekuję się potomkami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem w miesiąc schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty są sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa bezpieczeństwo