Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się gorsza od swojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. On ma lepszą pracę, więcej zarabia. Strasznie mnie krępuję gdy za mnie płaci np. na imprezie czy w restauracji. Ostatnio byliśmy na zakupach. Nic nie kupiłam bo po prostu nie miałam nie pieniędzy. A on ciągle upierał się , ze mam sobie coś wybrać i zapłaci za to. Nic nie wzięłam bo nie lubię jak ktoś za mnie płaci. Nie chce być na jego utrzymaniu. Przez to, ze jestem biedniejsza unikam spotkań z jego rodziną , a w szczególności z siostrami ( są o wiele lepiej ubrane niż ja). Nie potrafię cieszyć się z naszych spotkań jak na początku. Cały czas czuję się gorsza chociaż on nigdy nie dał mi odczuć, że uważa się za kogoś lepszego.

Gość gość
jak masz całe życie czuć się gorsza i nieszczęśliwa, to lepiej będzie jak zwiążesz się z takim samym nieudacznikiem jak ty - a tego faceta zostaw jakieś fajnej, zamożniejszej lasce!

Gość gość
Ja proszę o jakieś zrozumienie i radę . Nie napisałam tu po to żeby ktoś się ze mnie wyśmiewał

Gość gość
A CO TU JEST DO ROZUMIENIA I RADZENIA??? zatruwasz życie sobie i jemu - spadaj! - są fajniejsze dziewczyny od ciebie!

Gość gość
Skoro ma pieniadze to niech za Ciebie płaci, mój mnie utrzymuje od 7 lat i bardzo mi z tym dobrze, lubię wydawać jego kasę na markowe ciuchy i kosmetyki. Też mogłabym czuć się gorsza, bo on ma super mieszkanie,samochód i dobrze zarabia,a tylko sobie dorabiam. Zamiast tego wole z tych rzeczy korzystac.

Gość gość
Nie chciałabym żeby sobie pomyślał ,że chodzi mi o pieniądze a nie o niego

Gość eu geniusz
Nie martw się autorko . Jesteś lepsza od tej z 17.03 .

Gość gość
Nie przasadzasz troche? Nie bierZ od niego materialnych darow, ale nie czuj sie gorsza. Co to za roznica kto wiecej zarabia? I tak po slubie bedzie wspolne.

Gość gość
nie, nie jest lepsza - jest zwyczajną polską dziewuchą - cierpiętnicą, która z braku zajęcia wyszukuje sobie problemy, żeby się unieszczęśliwiać!

Gość gość
Faceci w ogóle zwracają uwagę na to, ze dziewczyna nie ma markowych ciuchów , dobrego samochodu itd?

Gość gość
Na markowe ciuchy itd zwracaja uwage tylko faceci ktorzy chca sobie doszyc dziewczyne - jako swoja broszke, ozdobe. To niehumanitarne jednakze. W prawdziwej zdrowej relacji nikt na to nie patrzy bo dziewczyna jest takim zyciowym przyjacielem a nie dodatkiem do garnituru.

Gość gość
myślisz, że jak ktoś naprawdę kocha to obchodzi go z jakiej firmy masz bluzkę???

Gość eu geniusz
Jest bo przynajmniej wyrzuty sumienia ma .

Gość gość
eu geniusz Jest bo przynajmniej wyrzuty sumienia ma . xxxxxxxxxxxxx ta wasza głupia polska mentalność! żeby być lepszym trzeba się dołować, zamartwiać, mieć wyrzuty sumienia i czuć się gorszym?

Gość gość
Biedniejsi sa wiekszymi materialistami od bogatszych;)

To ja pisalam o 17:03, niby dlaczego mialabym mieć wyrzuty sumienia, czy ja go okradam albo oszukuję?

Gość eu geniusz
To nie mentalność tylko wychowanie a jak się nie podoba to wypad .

Gość gość
Co zlego, ze facet utrzymuje kobiete? To jego pieniadze. Jak zechce to pojde i bede utrzymywac sasiada. Co nie moge? Skoro mam pieniadze? Kazdy niech swojej d**y pilnuje i swego portfela/

Gość eu geniusz
A co złego że ktoś jest skrępowany jak dostaje prezenty albo jest utrzymywany prze inną osobę albo nie stać go na aby się odwzajemnić . Ale typowa polska mentalność nakazuje żeby facet babę utrzymywał . Taki ch*j skończyło się .

Gość gość
eu geniusz o co Ci chodzi?

Gość eu geniusz
Chodzi o to że podoba mi się podejście autorki a nie podoba że niektóre kobiety żerują na mężczyznach .Ale jeszcze długo potrwa zanim to większość zrozumie .

Gość gość
Ja tez bym nie zerowala w zwiazku, ale gdyby o slubie moj maz mnie utrzymywal to bym sie nie biczowala ;)

Gość eu geniusz
Jak będzie po ślubie to pogadamy po fakcie.

Ja szanuję postawę autorki, jednocześnie sama mam zupełnie odmienną. eu geniusz, czyżby nie było stać Cię na utrzymanie rodziny na wysokim poziomie i stąd to oburzenie?

Gość eu geniusz
Jeszcze nie posiadam ale nie załapiesz się . Dochody posiadam wystarczające .

Gość gość
eu geniusz to typowy polski świniowaty facet, który by kobiecie nawet kwiatka nie kupił - a żonę wysłałby na drugi dzień po porodzie do roboty i wyzywał od pasożytów!!!

Nie chciałabym takiego skąpca, poza tym mam już mężczyznę, który na mnie nie oszczędza.

Gość gość
eu geniusz Jeszcze nie posiadam ale nie załapiesz się . Dochody posiadam wystarczające . xxxxxxxxxxx masz takie mniemanie o sobie, że żadna się nie załapie!!! no, chyba,że księżniczka Monaco!

Gość eu geniusz
Wolno Wam mieć własne zdanie i nawet możecie je tu wygłaszać . Ja mam swoje . A tak przez ciekawość to skąd mnie tak dobrze znacie że o moim skąpstwie jesteście przekonane . Na tej samej zasadzie też mogę dużo niemiłego o Was powiedzieć .

Gość gość
A tak przez ciekawość to skąd mnie tak dobrze znacie że o moim skąpstwie jesteście przekonane . xxxxxxxxxxx a z twoich głupich wpisów!!!