Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet

Mężczyźni zdradzają bo kobiety szybko i brzydko się starzeją

Polecane posty

Gość gość
znawca sie znalazl co pewnie jednej kobiety nie mial ha ha ha

Gość gość
tylko czemu moj rok mlodszy facet ma zmarszczki i bruzdy na twarzy, a ja nie mam jeszcze ani jednej? mam 30 lat :P

Gość gość
kobiety popelniaja blad bo sobie biora facetow w swoim wieku lub minimlanie starszych potem to dziala tylko na ich niekorzysc facet z wiekiem moze byc przystojniejszy, kobieta po 30stce bez operacji. iftingow, intensywnych cwiczen to niestety juz nie pieknieje uwazam ze kobieta majac lat 23 powinna brac faceta lat 33 i jak on bedzie kolo 50tki to taka kobieta nadal moze byc bardzo atrakcyjna a tak, same krecicie na siebie bicz i potem placzecie jak was facet zdradza z mlodszymi ale to jest wplyw waszych matek, wychowania ze co, taki stary? wez mlodszego, toz to za stary dla ciebie coreczko i potem macie :)

Gość gość
Aneta Kręglicka lat 49- wygląda jak babcia no nie?:D fakty są takie, że jak kobieta jak się nie zapuści, nie roztyje i nie zniszczy cięzkim życiem, biedą i porodami, to wygląda bardzo dobrze do menopauzy, a później następuje pewne załamanie. faceci za to strzeją się tak powoli i systematycznie- np moje koleżanki ze szkoły, lat 30 obecnie, nie mają jeszcze zmarszczek, a koledzy już wszyscy mają. więc powiedzmy, że ok 50 kabieta jest już "stara", a facet wygląda z tymi zmarszczkami szlachetnie, ALE tylko pod warunkiem, że jest w formie- niestety nie każdy To Brad P i większoś, to i tak grubawe zapuszczone dziady.

Gość gość
Do ,,znawcy'' Taki z ciebie znawca kobiet jak z koziego tylka akordeon! Gdyby krowy majtki nosily to bys nawet nie wiedzial jak cipka wyglada. Kazdy sie stazeje,ponoc mezczyzni to nawet szybciej. Niedlugo poczujesz jadra obijajace sie o kolana,bo nie bedziesz pominiety przez starosc:-)

"fakty są takie, że jak kobieta jak się nie zapuści, nie roztyje i nie zniszczy cięzkim życiem, biedą i porodami, to wygląda bardzo dobrze do menopauzy" to nie są fakty tylko twoje widzimisię, to mężczyźni mają głos w sprawie urody kobiet. idź z tą Kręglicką, piękność brzydnie bo jest kobietą. idealne zadbanie i idealna figura to jest nic bo po 30 roku życia choćby wasza skóra już jest nie ta, nie ma takiej jędrności

facet z wiekiem przystojnieje, wiem po sobie. :D