Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MACIE STOPNI W POKOJACH

Polecane posty

Gość waza hjhh
ja też mam 25 a wogóle nie chorujemy...:) lubimy ciepełko:) wolę chodzić porozbierana niż w kilku rękawach

Gość gość
Ja mam stałą temperaturę, zawsze 23 stopnie. Mniej jest mi za zimno,więcej za ciepło. Do spania temp.spada do 20

Gość gość
ja też mam 22 stopnie bez ogrzewania :) bo mam superasny dom ;)

Gość gość
" 19-20, tak jest najzdrowiej i tak lubimy. W sypialni jest oczywiście chłodniej (ok. 15-16 stopni)." O rany,jak w psiarni :P Ja bym wstala rano z zawalonym nosem i bolacym gardlem. Temp.ponizej 21 stopni w domu i juz mi kapie z nosa. Lubie ciepelko.

Gość gość
nie wiem ile dokładnie, ale na bank poniżej 20. W nocy śpimy w temp 16-18 góra. W ogóle późno zaczynamy grzać, bo nam wiecznie gorąco- szczególnie mi ;)

Gość gość
ja mam z 25. tez uwielbiam ciepełko, chodze sobie aby w koszulce. ale czasem w nocy jest mi gorąco;) ale to nic nie szkodzi;) i tak z pod kołderki nawet paluszka nie wystawiam;)

Gość gość
23.5 - tyle ustawia narzeczony, ja oscyluję w max 20:-)

Gość gość
Ja mam 21stopni. Cały dzień uchylone okna w pokojach i kuchni. Ogrzewanie w pozycji 0,a i tak ciepło. W nocy okna mamy rozszczelnione w pokojach i uchylone w kuchni. Mieszkamy w bloku,niby wielka płyta z początku lat 80,ale ocieplony i jest jak w ulu. W zeszłym roku za cały sezon grzewczy zapłaciliśmy raptem 600zł a średnia temperatura w mieszkaniu 20stopni.

Gość gość
23,5 mieszkamy w bloku, ogrzewanie wyłączone, cały czas walcze z tą temperaturą, wietrzę mieszaknie i nie chce być mniej...20 byłoby idealnie

Gość Quqeue000
19.1 stopni i śpię nago bo mi pod kołdrą gorąco. Grzanie włączę jak spadnie do 15stu ;)

Gość gość
w nocy 18, 19..w dzień idzie gdzieś do 21..wiadomo - grzejemy wiecej w sensie - gotujemy, ruszamy sie i chuchamy :) Ja przy 23 już mdleję, jestem zimnolubna! a do tego jak w nocy włączymy na dłużej kaloryfery to mam suche gardło, wargi i ciągle wstaje by pić wodę

Gość gość
w każdym mam 360 stopni