Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MAM BLIZNIAKOW

Polecane posty

Gość gość
toksyczna jak zwykle g***o wie a najmądrzejsza w każdym temacie hehe

Gość gość
ToksycznaKobita idź do piaskownicy z tym sowim "proszę pani to ja pierwsza powiedziałam to ja mam racje " hihi

Gość gość
Toksyczna poszło o to, że laska napisała że jej brat ma blizniaki chłopca i dziewczynke, a Ty pogratulowałaś, że 2 plemniki dotarły do celu, po czym ktos inny napisał, że to raczej matce wypadałoby pogratulować bo miała 2 komórki, a Ty odpisałaś, że niekoniecznie 2 i OD TEGO zaczęła sie dyskusja- popełniłaś błąd, więc nie brnij juz dalej

Gość gość
toksyczna - miałam cię za mądrą babkę ale chyba przestanę... jesteś głupia czy udajesz? :D

Gość gość
U mnie brat ma blizniaki, jego zona w rodzinie ma blizniaki tzn jej mama ma braci blizniakow, kolega ma blizniaki a u niego znow siostra matki muala bluzniaczki

no bo już uwierzę ,ze poamranczka miała mnie kiedyś za mądra babkę, az taka naiwna to ja nie jestem.W zyciu z pomarańczki nic dobrego na swój temat nie przeczytałam. nigdy. Wyskocz z swojego nika może i wielonkowego ,wtedy zobaczę od kogo ten wpis, bo na pewno nie z konsewkentnej pomarańczki

Gość gość
toksyczna ty jestes taka tępa, ze nie wierze o.O co z tego ze pierwsza napisałas ze blizniaki tej samej płci mogą być też dwujajowe, skoro to jest powszechnie znana oczywista oczywistość ;) chodzi o to ze zanegowałas wypowiedz jakiejs osoby, która napisała ze blizniaki jednojajowe są zawsze tej samej płci' odpisałas jej "nie prawda bo costam costam". otóz tak sie skłąda ze to jest prawda, a ty albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem albo jestes najzwyczajniej głupia

Gość gość
TOksyczna daj spokój bo znowu robisz z siebie błazna .

Gość gość
'bliźniaki jednojajowe są zawsze tej samej płci', a "bliźniaki tej samej płci są zawsze jednojajowe" to dwie RÓŻNE rzeczy, ale widzę ze ty nie potrafisz dostrzec róznicy

no nie, chodziło mi o to w tamtym wpisie ,ze bliźniaki jednej płc RÓWNIEŻ NIE ZAWSZE są jednojajowe, i dlatego tak wtedy napisałam .Kapujesz już sens o co się rozbiega? i o to wielce bulwers z waszej strony

Gość gość
tylko, że nikt nigdy nie napisał, że bliźniaki tej samej płci są zawsze jednojajowe -.- serio, mądry człowiek przyznaje się do błędu, ale ty widze idziesz w zaparte i się głupio wykręcasz, przeciez wyraźnie napisałas "do anonima{datagodz} - A NIE PRAWDA BO....." a ten anonim akurat napisał najprawdziwszą prawdę ;)

Gość gość
w takim razie radzę poćwiczyc komunikacje z innymi, skoro jakos wszyscy się swietnie rozumieją, tylko ciebie nikt nie rozumie.

Gość gość
włąśnie to samo miałam napisac- wszyscy rozumieją o co chodzi, a Ty nadal się upierasz, że to Ty masz rację- daj już spokój dziewczyno

Gość gość
Z toksyczna nie ma o dyskutować .Ta głupia baba uważa ze ona zawsze ma racje (nawet jak jej nie ma ) .Jej rodzina ma z nią przesrane .