Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mity na temat Anglii

Polecane posty

Gość gość

Z jakimi mitamii na temat Anglii i zycia w UK sie spotkaliscie?

Gość gość
z żadnymi - znam tylko mity greckie!

wszyscy pracują w fabrykach i mieszkają na kupie, do tego są upośledzeni jak "nielubieuk" - największy mit jaki słyszałam :D

Gość gość
Gościu z18.44 Były jakieś o Druidach i królu Arturze .

Gość gość
Anglicy pija herbate o 5pm :)

Gość gość
że Anglicy to głupi naród. Po prostu cwaniactwo i chamstwo nie jest tak rozwinięte jak w Polsce, a gospodarka zbudowana na zaufaniu do obywateli.

Gość gość
że mają nie dobre jedzenie. Inne niż w Polsce to na pewno, ale jeśli nie jest to tesco value tylko normalne jedzenie to jest ok

Gość gość
Moja kolezanka, ktora mnie tutaj sciagnela zawsze mowila, ze jedzenie jest bez smaku. Ona przyjezdzala tutaj od 2000 r. na wakacje z wymiany studenckiej. Cebula w ogole nie ostra, jablka bez smaku. I tak bylo do 2005 roku.. Kiedy ja przyjechalam z ciekawosci poszlam do sklepu i kupolam cebule. Obralam i ugryzlam jak jablko :P No uwierzylam glupiej krowie. I myslalam, ze sie zaplacze :P Jaka byla piekaca, lzy mi ciurkiem ciekly :P

Gość gość
że z murzynem nie można zajść w ciążę i że o tym co tutaj robimy nikt w Polsce się nie dowie 😭

Gość gość
1) ze za najnizsza krajowa na wszystko cie stac 2) ze wszyscy Poacy pracuja na zmywaku, budowach, przy sprzataniu lub w fabrykach

Gość gość
z tym 2 pkt nie zgodze sie,bo włąsnie w sieci i nawet poza nią krązy mit,ze wiekoszosc Polaków nie pracuje fizycznie czy w biurach wykonujac najprostrze i najmniej opłcane czynnosci ,tylko pracuje na wysokich,odpowiedzialnych i dobrze płatnych stanowiskach.