Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi nika

CZAS ZACZĄĆ JUŻ TERAZ Do Sylwestra co najmniej 10 a nawet 15 kg

Polecane posty

Gość domi nika

Cześć! ­­ Zakładam swój temat, bo jakoś nie umiem odnaleźć się w innych, mimo że próbowałam. Obiecuję, że tutaj gorąco przywitam każdą nową uczestniczkę, nawet gdy temat będzie miał wiele stron (oby tak się stało :) ). ­­ Skończyłam 30 lat, mam 170 cm wzrostu, w tej chwili ważę coś koło 85-87 kg (bateria w wadze padła, a ja nie mam odwagi wymienić ją na sprawną, ostatnio ważyłam się jakiś miesiąc temu i wtedy było 84 kg, ale czuję, że trochę mi przybyło). Mężatka, pracująca, na razie bez dzieci. Jak sporo "większych" babek moje życie to nieustanne odchudzanie się. Kiedyś nie miałam problemów z wagą, dopiero w wieku ok. 23-24 lat przez zasiedziały tryb życia kilogramy zaczęły wpadać. Od tego czasu odchudzałam się z większymi i mniejszymi efektami. ­­ Pamiętam wspaniałe uczucie towarzyszące odchudzaniu - gdy za małe ciuchy robią się dobre, gdy znajomi zauważają, gdy idąc ulicą czuje się to wspaniałe szczęście, pewność siebie. Chcę znów to poczuć. Mój pierwszy cel to mieć ok. 75 kg do Sylwestra, czyli muszę zgubić ok. 10 kg w 2,5 miesiąca. Uważam że to cel jak najbardziej do zrealizowania. Jeśli uda mi się zgubić więcej, to super. :) Potem oczywiście nadal chcę się odchudzać, ale dałam taki tytuł tematu, aby cel był bardziej "namacalny". ­­ Szukam tu "bratnich dusz" :) czyli dziewczyn, kobiet, które zmagają się z nadwagą (realną). Mam nadzieję że będziemy się tu wspólnie dopingować no i że... polubimy się. :)

Gość pamaes
Hej. Jestem chetna do zrzucenia paruuu...nastu kg;) 160 cm wzrostu i 69 kg wagi. Tez chcialabym schudnac te 10 kg zeby zobaczyc 5 z przodu. Bylabym mega zadowolona! Proponujesz jakas dietke? Cwiczenia? Mam 25 lat, mezatka, tez bez dzieciakow a szkoda:(

Gość monika1703
Hey ja się baardzo chętnie dołączę. Postanowiłam wziać sie za siebie i wkoncu schudną bo stając na wadze sie przeraziłam mam 172cm i waze o zgrozo 91kg!!Masakra jak ostatio sie wazyłam to było 84 jakieś 3msc temu. A wszystko przez wieczorne jedzenie. mam 25 lat męża i 7miesieczna córeczke:-) zaczęłam tyć po ciazy bo w dzień nie mam czasu zjeść dop wieczorem jak malutka śpi zaczynam jeść i sobie folgować! Ale postanowiłam ze koniec z tym,źle czuje sie sama ze soba,jak tak dalej pójdzie to niedługo 100kg mnie czeka. Jakie planujecie diety? Bo ja mam zamiar po prostu Mż i zaczac biegac i ćwiczyć moze z ewa chodakowska

Gość pamaes
Monika a ile wazylas przed ciaza. Ja od dzis dieta cud czyli mż. Do tego minimum cwiczen bo przeciez brak sil i mobilizacji:/ tez chcialam zaczac cwiczyc z chodakowska ale skonczylo sie na ogladaniu jej wyczynow:/

Gość piekna_piekna
dolaczam:) ja mam plan w Sylwestra ujzec 55kg na wadze. Waga z dzisiaj 66,4kg. Odchudzam sie od 9 pazdziernika wtedy mialam 67,8kg. Powodzenia wam dziewczyny

Gość monika1703
moze zle ujełam moja wypowiedz ze zaczelam tyc po ciazy bo przed ciaza wcale nie byłam szczupla i tez zbierałm sie do odchudzania od kazdego poniedzialku -wazyłam 82kg jak zaszłam w ciaze i przytyłam 8kg a tydzien po porodzie wazyłam tyle samo co przed ciaza. Więc teraz waże 1kg wiecej niż w 9msc ciąży :-( Dziewczyny właśnie zrobiłam skalpel Ewy i normalnie wszystko sie we mnie trzesie,nie zrobiłam go na 100% ale prawie mi sie udało-i tak jestem z siebie dumna.Mam nadzieje ze jutro uda mi sie pobiegac. Trzymajcie sie:-)

Przepraszam dziewczyny za brak odpowiedzi, ale mam dziś wolne i spędzam czas leniuchując, leżąc przed TV i oglądając filmy. :) pamaes - Ja nie planuję żadnej konkretnej diety, po prostu mocne ograniczenie spożywanych kalorii. Hailey, monika, piekna - witajcie :) Skalpela Ewy też próbowałam, ale odpuściłąm po kilku tygodniach. A szkoda. Odezwę się jeszcze dziś potem, wracam do męża się lenić przed TV. :) Jutro mam normalny dzień pracy.

Gość buama
ja tez zaczynam, dzis juz dietke wprowdzilam zgodnie ze stronka mojanowafigura.pl, jutro ide na zajecia pierwsze fitnes rano jak odprowadze mala do szkoly, an sylestra jedziemy w gory ze starymi znajomymi wiec wygladac musze jak bogini, bedzie git dziewczyny:D

Gość Ewa_33___
zastanawia mnie to - kilka z was takie młode, jeszcze nie rodziły, al tyle ważycie ?? to ja, 33 lata, dziecko mam ale już "duże" (5 lat), wzrost 166 cm waga równe 60 kg i jestem zła na siebie, że tak dużo i że się tak spasłam ... ale ograniczylam słodycze i smażone potrawy, chodzę na fitness i regularnie jeżdżę rowerem od miesiaca więc powoli powolutku są efekty spalania tłuszczu ...

Wczoraj już nie udało mi się odezwać. Dziś pracuję, pogoda u nas śliczna, choć zimno. Typowa jesień.

Gość pamaes
Ewa nie kazdy moze poszczycic sie taka firura jak ty... troszke zakulo w serduchu..mimo mlodego wieku, nie rodzac dzieci niestety waze ile waze. Genetyczne uwarunkowania tez robia swoje...a jesli tego nie potrafisz zrozumiec..no coz trudno sie mowi.

Ja nie przejmuję się tym, co napiszą inni. Zawsze się znajdą hejterzy. Nie uważam, by tylko porody usprawiedliwiały nadwagę. A tak a propos - często spotykacie się z hejtowaniem na żywo? Ludzie Wam dogryzają?

Gość Irka349
Ja też myślę, że już najwyższy czas na odchudzanie. Niedużo czasu zostało, a mam do zrzucenia 15 kilogramów. Mam już dietę i postanowiłam sporo ćwiczyć. do tego postanowiłam wesprzeć się kapsułkami na odchudzanie. Mam na oku dokładnie takie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html , ale jeszcze jestem niezdecydowana na 100 procent. Może któraś je stosowała i wie, że są dobre i efektywne.

Cześć dziewczyny :) Chciałabym się do Was przyłączyć, rozpisałam się, żeby Wam opisać siebie, i nie mogę tego wysłać, bo cały czas moją wypowiedź bierze za spam :/ Nie wiem co się dzieje z tą kafeterią...

Cześć dziewczyny :) Czy można się przyłączyć? Raczej jakiejś wielkiej nadwagi nie mam, ale tutaj chyba są najsympatyczniejsze osoby sposród wszystkich przejrzanych przeze mnie wątków :)

Próbuję napisać, że przeszłam na MŻ 5 dni temu, że jestem wegetarianką i preferuję zdrowie odżywianie i styl życia, bo chcę trwałych efektów bez jojo :) Ten spam mnie zaraz doprowadzi do granic wytrzymałości :/

Oprócz diety piję też herbatkę odchudzającą i zieloną, a także dużo wody, stosuję od jakiś 2-3 tygodni, choć troszkę nieregularnie, balsam ujędrniająco - antycellulitowy (swoją drogą świetny, skóra pięknie napięta, nic nie zwisa, cellulit zminimalizowany niemal do zera i to w dość krótkim czasie), a do tego ćwiczę, głównie z Mel B (i chyba powoli zaczynam widzieć efekty tych ćwiczeń, choć dziś będzie dopiero 6ty dzień ;) ). Zależy mi na powolnym chudnięciu, a skutecznym, żeby efekty się utrzymały i żeby nabrać dobrych nawyków. Chcę też przede wszystkim wyrzeźbić trochę ciało. Także, jeżeli chcecie mieć taką towarzyszkę, to bardzo chętnie będę się tu udzielać ;)

Aha, było tam jeszcze, że cały czas zapominam się zważyć, może jutro nie zapomnę ;) I że mam 171 cm wzrostu :)

Gość pamaes
Domi nika ja ostatnio sie spotykam...niestety. cos tam palna, ze mi d**eczka urosla, ze cos mi sie przytylo. Przykro sie zrobi ale co na to poradzic... jesli chodzo hejty to ja tego nie czaje bo po co komus wytykac bledy i niedoskonalosci skoro samemu nie jest sie idealnym? Irka a ile teraz wazysz i ile masz wzrostu? Damy rade! Ja chce zrzucic minimum 10 zebym poczula sie lepiej ot tak sama dla siebie;) witaj Justa;) bedzie nam razniej;) buziaki dziewczynki i do celu!

Cześć :) Justa - witaj. :) Niestety na kafe ostatnio tak pochrzanili, że wiele słów uznawanych jest za spam, nawet zwyczajnych jak wegetarianin. Doczytałam, że jesteś wegetarianką (na serio, dopiero po tym jak to napisałam :) ) i chyba przez to słowo nie chciało Ci przejść. Musiałaś użyć go w jakiejś innej formie. Ile ważysz? pamaes - a ja ostatnio nie słyszę, chyba ludzie się już przyzwyczaili... Ale gdy kiedyś zaczęłam tyć, to nie mogli się powstrzymać od komentarzy. Niestety komentarze słyszę też czasami np. w sklepie z odzieżą. Nosze rozmiar 44. Na innych topikach podpatrzyłam tabelki z wynikami cotygodniowymi, może u nas też zrobimy taką?

Och, przeszło słowo wegeteranizm. To dziwne, bo jeszcze pare tyg temu to słowo było na liście "zakazanych" na kafe :O

Hej dziewczyny,dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Jadłam dosc dietetycznie jedynie na co sie skusiłam to garść orzechow o 18-nie powinnam bo maja sporo tłuszczu a tym bardziej o tej porze,no ale lepsze orzechy niz czekolada:-) po wczorajszych ćwiczeniach mam takie zakwasy ze ciezko mi sie schylić:-)Ale lubie to uczucie.Niestety z biegania nic znow nie wyszło-deszcz pada.Chyba zła pora roku na rozpoczecie biegania.Ale bedę dalej ćwiczyć w domu. Dobry pomysł z ta tabelka-bedziemy widziały postepy.Ale ja na wage za bardzo nie bede zwracała uwagi,bardziej stawiam na cm-raz w miesiacu bede sie mierzyć:-)Zobaczymy jak to wyjdzie:-) Pozdrawiam

Gość pamaes
To zacznijcie dziewczynki ta tabelke bo nie wiem o co kaman a nie chce mi sie szukac;/. Jesli chodzi o jedzonko to ja poprostu staram sie mniej jesc i zdrowiej. Cwiczyc mi sie dzis nie chce niestety. Domi nika mi w sklepie ostatnio kobitka wcisnela spodnie i mowi ze nawet jesli JESZCZE przytyje to i tak sie zmieszczee. Jestem ich stala klientka wiec przypuszczam ze zauwazyla moje kreglejsze ksztalty:/ Justa a ktora herbatka lepsza zielona czy czerwona?

Gość pamaes
Justa a co to za kremik?;)

Gość pamaes
Jest tu ktos jeszcze? Ja nadal ze soba walcze a wy co?

Gość pokergirl
Nie mam aż tak dużej nadwagi by spadać z wagi aż 15 kg, aczkolwiek próbowałam poprawić swoją sylwetkę by wyglądać jakoś w mojej nowej sukience. A w jaki sposób i to na dodatek bez diet : metamorfoza sylwestrowa na stronie http://www.sylwestrowy.pl/artykuly którą polecam wszystkim ;)

Ja tez nadal walcze od zeszłej soboty -3kg codziennie cwicze z Ewa trzymam diete i mam nadzieje ze sie nie poddam:-)

Gość pamaes
Monika ja wczoraj mialam start z ewa a dzis chodzic nie moge! ;) ale dam rade! Dzis moze zrobie powtorke;) musze wytrwac;) gdzie reszta?? Haloooo!?

Hej kobitki. Chce do was dołączyć. Mam 171cm wzrostu i waze ok 88kg. Bardzo bym chciala zobaczyć 7 z przodu. Najbardziej gubi mnie wieczorne jedzenie i zero ruchu. Moja idealna waga to 70kg. Brakuje mi motywacji. Mam nadzieje że z wami będzie łatwiej. Od dziś: - nie jem po 18 -nie łącze wegli z bialkami - min 30 minut ćwiczeń Mam nadzieje że się uda Lubie wieczorem wypic sobie kieliszek wina i nie wiem czy z tego umiem zrezygnować hihi Jestem mama- 4letni syn.