Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wezeanie do zpalaty abonamentu rtv

Polecane posty

Gość gość

czesc mam pytanie, czy ktos z Was dostal wezwanie do zpalaty zaleglego abonamentu rtv? placiliscie? jak nie to sciagneli z Was?

Gość gość
nie dostałam bo płacę

Gość zakręcona w prawą stronę
tak przysłali wezwanie jeszcze mnie zgnoili,że za darmo tv oglądam musieliśmy zapłacić ale jakoś tak zagapiliśmy się z terminem

Gość gość
co znaczy zgapilismy sie z terminem? zaplaciliscie czy nie? :P

Gość gość
Moja mama dostała. Ściągnęli jej z konta kasę. Złodzieje.

Gość gość
Moja ciotka dostala.Skarbowka powiadomila zaklad pracy i wlezli na pensje.Ma jakies kredyty,wiec biora po 140zl miesiecznie.Pisala do TV z prosba o umorzenie,bez odzewu.Wzieli sie za wszystkich,wiec na gorzkie zale juz za pozno.Ja tez dostane,bleh.

Gość gość
Trzeba było nie odbierać wezwania. Teraz na pewno ci ściągną... W każdym razie i tak jesteśmy do przodu, bo nie płaciliśmy ponad 10 lat a ściągnęli chyba za 3 ostatnie z odsetkami.

Gość zakręcona w prawą stronę
zapłaciliśmy bo mam mieszkanie i oni na adres wysyłają

Gość gość
"Ja tez dostane,bleh. " Nie odbieraj wezwania. Oni jadą tak miastami. Może od razu ci nie przyślą następnego. Niech się bujają. Pewnie i tak kasę ściągną, ale im później tym lepiej. :-)

Gość gość
zgadza sie, nie odbieraj poleconego dokąd sie da :) tez pisze pismo. ponoc trzeba na poczcie zglosic ze napisane i ze maja sie wstrzymac z egzekucja co za kraj...

Gość gośc od moskiewskiego metra
Nie dostałam, bo na szczęśie wyrejestroweała odbiornik parę lat temu i w tej chwili ogicjalnie nie mam telewizora w domu, więc co najwyżej listonosz może chcieć skontrolować czy go na prawdę nie mam, ale i tak go nikt do mieszkania nie wpuści.

Gość gość
Ale jest chyba tak,ze wezwanie nieodebrane uwaza sie za doreczone.I biora za 5lat.No trudno,wleza na konto,nic na to nie poradze..Ale zaboli..Auuuuu!

Gość łon
k****. Tu trzeba kogoś zawziętego. Przecież TP to TP.sa. A każda taka firma powinna utrzymywać się sama. Ustawę i przepisy stosuje jeszcze te,kiedy TV nie była jeszcze spółką akcyjną. Coś mi tu niegra

Gość gość
no wlasnei w tym jest caly ambaras..ze to spolka akcyjna, ze powinna byc umowa, a nikt niczego nie podpisywal. Nie mowiac o tym ze prawo unijne nawet uwaza to za nielegalne... Mafia jak nic