Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi bes sensu

jutro sa moje urodziny zalamka

Polecane posty

Gość ale mi bes sensu

jutro sa moje 35 urodziny! jestem zalamana. Nie ma szans już na wielka milosc i na dzieci.....a na faceta już w ogole. załamka. Ta anglia mnie tez dobija, choć i tak lepiej niż w Pl....tam to już jestem od co najmniej 5 lat przeterminowana stara panna. Chyba znajde sobie murzyna chociaż i poużywam....bo ilez można być porzadna i zyc bez se.ksu i czekac na tego jedynego. Lepiej się k***ic na prawo i lewo. Prawdziwa milosc nie istanieje, to chociaż się poseksuje! tak niby każdy typ szuka porządnej kobiety, ale jak przychodzi co do czego, to tylko j*****ie we lbie, jak jakiś zwierz. Nie wspomnę już zaglądania w metrykę. wszystko ok dopóki nie powiem ile mam lat. no i nie pozostaje mi nic innego, jak znaleźć sobie obcokrajowca, bo z Polakiem nie ma szans! musiałam to z siebie wyrzucić.

Gość nieperfekcyjna zona
Wszystkiego najlepszego! Spelnienia mazen. Pozdrawiam serdecznie :)))

Gość ale mi bes sensu
ah dziekuje. w sumie już mi nie az tak bes sesnu :) ponoc zycie zaczyna się po 40 wiec jeszcze mi trochę zostało. dzwonie po czekoladke, niech mnie "przewierci" urodzinowo :)

wszystkiego najlepszego zatem :) nie ma się co zalamywac. Nie na polaczkach swiat się konczy. Przynamniej będziesz miała swiety spokoj z ich strony, a nie ma czego zalowac. Powodzenia ")

Gość gość
wszystkiego najlepszego :) :) glowa do gory a zakochac sie mozna w kazdym wieku,ja rozwodka mam 38 lat i teraz dopiero wiem co to milosc :) i masz racje ,polaczki sie chowaj ale kolorowi tez ,na milosc taka jaka ja w tej chwili przechodze warto bylo czekac caleee zycie ,tyle co przeszlam ze swoim bylym oczywiscie polaczkiem to tylko ja wiem ile panizan zeby uratowac to malzenstwo ile lez o on wielki pan (po podstawowce) ktory za granica powachal troche co to pieniadz ,fartem dostal dobra prace i pokazal pana i wladce i gdzie jest moje miejsce ale zapomnial juz skad wyszedl......takze to jest chyba problem polakow ,wyzej sraja jak du*py maja jak powachaja troche pieniadza.......happy birthday,,,,,idz zaszalej i zapomnij o troskach choc na chwile :) :)

Gość siwydynciemnechmury
a ja mam jutro urodziny, czyli 2 dni po tobie i jakos zyje, a mam 37 lat. nie mam dzieci, nie mam faceta i jakos tak mi dziwnie. nie załamuj się, jest nas więcej. a z tymi polaczkami, to macie dziewczyny racje. tez w ich strone nie spoglądam nawet :)

Gość muzlumanka i abdul
polczyny szkaradziny,nie zapominajcie,ze plujac na polaczkow plujecie na swoje szkaradne ryje,i nie dziwta sie ze tylko ciapaki i murzyny was chca :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/ buuuuuhaha,albo nawet i nie chca.ihaha wy stare prukwy :D