Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy samochód pickup

Polecane posty

Gość gość

Jestem obecnie w trakcie wybierania nowego samochodu, typu pickup. Początkowo w głowie krążył mi amarok, pewnie ze względu na reklamy w radiu. Teraz po szerszym rozpoznaniu poszerzył mi się zbiór pickupów z których wybieram. Na co zwracać uwagę przy zakupie pickupa? Czasami słyszy się, że np Rangery Forda są solidnie zrobione, albo Toyota Hilux jest nie do zajechania, czy też Dmax ISUZU ma dobre silniki i osiągi w spalaniu. NA co zwracać uwagę co testować?

Gość gość
Jestem 35-letnią kobietą . Zastanawiam się nad kupieniem nowego samochodu, z salonu. Planuje przeznaczyć na niego max 100 tyś zł. Na razie najbardziej przemawiają do mnie marki Skody i Volkswagena. Czy ktoś mógłby coś polecić, pomóc w wyborze? Jakieś dobre rady? Może ktoś móglby polecić mi coś stąd: http://www.skoda-auto.pl/modele/nowy-superb/poznaj-model/ ?

Gość gość
ja niedawno kupilam sobie taka mala toyote idealna do jazdy po miescie i oferte znalazlam na http://www.dealerstock.pl/ Tam sa najlepsze oferty nowych samochodow od dealerow, wiec za przystepna cene (naprawde przystepna!) kupilam nowe auto :) pieknie smiga!

Gość gość
Posiadanie prawka nie było jeszcze nigdy takie proste. Teraz wystarczy wejść na clubcard.com.pl i sprawnie zamówić wzór kolekcjonerski.Niewielu wie, że taka opcja jest w pełni legalna.

Gość gość
Tak podpowiem, od siebie, że wbrew szerzonej opinii, zadbaj (jeśli już oczywiście kupisz) o dobre pokrowce na siedzenia do auta. Ja to zbagatelizowałam i zignorowałam prośby mojego męża sądząc, że wiem lepiej. Teraz mam strasznie poniszczone mimo, że samochód tak naprawdę jest w naszych rękach od niedawna. Zamówiłam nowe w www.pokrowce.net , odebrałam wczoraj, spisują się świetnie. Szkoda, bo mogłam to zrobić już na samym początku, nie powielaj mojego błędu.

Gość gość
Od namową kupiłam te pokrowce z www.pokrowce.net i musze powiedzieć, ze są naprawdę niezłe a do tego nie przepłaciłam, więc sądzę, ze naprawdę warto się w takie zaopatrzyć, same plusy!:)