Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Gość

Czy można zajść w ciążę uprawiając petting

Polecane posty

Gość pani Gość

Wiem, że tan temat był poruszany nie raz, ale chciałam teraz napisać historię z mojego punktu widzenia. Zacznę od tego, że mój cykl miesiączkowy trwa najczęściej od 23-26 dni, mój ostatno okres rozpoczął się 18.09, uprawiałam z chlopakiem petting 5.10 .. no i od tego czasu nie dostałam okresu, może swiruję, bo go wyczekuję teraz i to tak ze stresu .. ale nie zauważyłam aby śluz mi zgęstniał :-\ dodam też, że. jestem dziewicą. podczas petingu mój chłopak nie doszedł, musieliśmy nagle przerwać, ale to nie ważne. w każdym razie podczas pieszczot trochę się ślinił mu się penis. dotknął go, ale ptm wytarł rękę w pościel jeśli dobrze pamiętam .. po pewnym czasie zapomnieliśmy o tym jego penis się wcześniej troszeczkę ślinij i zaczął mnie dotykać palacmi przy czym raz włożył mi palec do pochwy.. do stosunku nie doszło, wiadomo .. jak duże jest prawdopodobieństwo tego, że zaszłam w ciążę? I i czy mój stres może odgrywać dużą rolę w opóźnianiu się miesiączki?

Gość gość
Stres może opóźnić okres, ale preejakulat, który prawdopodobnie wydostał się z penisa (określiłaś to "ślinieniem") jest w stanie Cię zapłodnić nawet jeżeli został przeniesiony do pochwy palcem.

Gość gość
Dziewczyno korystaj z piczki tak jak należy.Zabawa do niczego nie prowadzi.