Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najwięcej można schudnąć

Polecane posty

Gość gość

będąc nastolatką ważyłam pomiędzy 50-60 kg. później wiadomo ciąża jedna, druga itp itd jak u innych kobiet waga wzrosła do 104 kg, od 6 tyg zmieniłam sposób odżywiania i włączyłam ruch, dziś mam zrzucone bez radykalnych wyrzeczeń 0k 6 kg, jest mi dobrze z aktualnym sposobem chudnięcia i wcale nie chciałabym żeby waga spadała szybciej, wolę zdrowiej wolniej i trwalej, ale mam pytanie do ilu kg max organizm może pozwolić mi schudnąć, nie liczę oczywiście na sylwetkę sprzed 15-20 lat ale boję się że w pewnym momencie organizm powie stop i dalej nie ruszy, jeśli byłoby to w ok 70-75 kg to już byłabym zadowolona, myślicie że to możliwe, od czego uwarunkowane?

Gość gość
u zadnych innych :P ja waze tyle samo dzis co przed ciazami :P a miałam ich 4;)

Gość Iwonna555
Mnie też się udało zachować wagę, ale troszkę musiałam sobie pomóc. Duuużo sportu i ta dieta, którą miałam od koleżanki. do tego jeszcze doszły takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i po kilkunastu tygodniach wagę miałam taką jak sprzed ciąży. Obecnie ważę 52 kilogramy, a wcześniej miałam 62,5.

Gość gość
ja jestem na tabletkach od lekarza obecnie drugi tydzien w pierwszym tygodniu 4kg mniej ciuchy zaczynaja leciec ze mnie nie cwicze

Gość styrana
po 3 ciążach ważę teraz 72kg i czuję się żałośnie,a mam 29lat .to i tak nieźle bo ważyłam 80kg świeżo po. na szczęście już jakiś czas temu zabrałam się za ćwiczenia. w wieku 20 lat ważyłam 61 kilo przy wzroście 170cm,teraz marzę by do tego wrócić. odniedawna biorę przed treningami figurę extraslim na lepsze spalanie,przy zdrowym odżywianiu waga spada,ale w ślimaczym tępie :/