Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaggaaa

bardzo nieudany sex

Polecane posty

witam, ostatnio poszlam do lozka ze swoim kolega, znamy sie juz dobre 15 lat, troche wczesniej rozmawialismy o tym czy nie sprobowac byc razem, pozniej poszlismy do lozka, on twierdzi ze bylo z***biscie a ja ze kompletna porazka, wizja nastepnego razu jestem przerazona, macie jakies pomysly jak mu delikatnie powiedziec?

Gość gość
a może następnym razem pokaz mu po prostu jak bys chciała

no mam nadzieje ze mi sie uda, nie chce go stracic ale takiego sexu nie przezyje, nic nie bylo ok

ale on jest takifajny, mily, dobry, chce z nim byc albo chociaz miec kumpla, moze sie nauczy

no wlasnie tego sie boje ze jak zaczne ten temat to sie obrazil, a w trakcie pytal czy jest ok, czy jestem zadowolona a ja mowilam tak

Gość gość
a może trema go zjadła

Gość gośćnNADgości
szczerze to dla mnie jesteś kolejną głupią kłamliwą szmatą która zasłużyła by zg*****ć ją analnie!

Gość gość
powiedź mu że chyba jesteś w ciąży, zaraz zwieje

mysle ze wtedy by na pewno zostal :) to jest moj kumpel, nie zostawil by mnie, chyba rozmowa bedzie jednak najlepsza

Gość gość
zdziwila bys sie i to bardzo

oj tego jestem pewna ze by zostal, troche go znam a co bylo zle? wszystko, minetka nie ta, chyba do konca nie wiedzial gdzie jest lechtaczka, sam stosunek byl troche lepszy ale za to strasznie szybki, jak kroliki :))

jak nie wiedzial... :P ej ale nie moglas go pokierowac?? pokazac mu co i jak, dotknac jego reka siebie tak jak chcesz???

Gość gość
nie ! NIE mogła! bo po pierwsze to prowo! a po drugie to zadufana w sobie szmata jest!!!!! znałem taką jedną qrew zadufana w sobie kłodę co to sie kładła i dogadzaj mi! a ta szmata tylko leżała!!! nawet qrwisko loda nie chcialo robić!!! jak ktoś chce o niej wiecej wiedzieć to kriswrock@o2.pl - piszcie ofdpowiem na wszystko :)

Gość gość
ale jak szmato widizsz ze wystarczy mu wprost powiedzieć - liż mnie tu a nie tam! to to qrwo zrób!!! a nie potem żale wylewasz na forum! D**e Ci pewnie biedak też wylizał?

Skoro pytał czy jest ok, to powiedziałaś tak, a teraz piszesz, że nie było ok. Czy ja tu czegoś nie rozumiem ?

wiem ze sex nie jest najwazniejszy, chyba z nim pogadam a jak nie to w koncu sie nauczy, bedzie widzial kiedy mi jest dobrze :)

Widzę, że zrozumiałaś. Przede wszystkim trzeba o seksie rozmawiać z partnerem, faceta, jeśli chce, da się skorygować, żeby lizał w pionie a nie w poziomie, żeby lizał bardziej tu a nie tu, żeby najpierw powoli a potem mocniej itd. Jak rozmowa nic nie daje, zmieniasz model. Jak nie da rady zmienić modelu to popadasz we frustrację albo szukasz kochanka. Życie nie jest aż takie trudne.