Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna agentka

Jedyny temat interesujący teściową KUPA dziecka

Polecane posty

Gość pewna agentka

Przesadziła! Właśnie dzwoniła z pytaniem, czy córka zrobiła kupę wczoraj, że ona spać nie mogła i się modliła (!!!!!), żeby córka zrobiła kupę! Fakt, kiedyś były problemy z zaparciami, ale jak była niemowlakiem, teraz ma ponad 4 latka i ciągle słyszę tylko pytania o g***o!!!! Wczoraj się w*******m, bo byliśmy na chwile u nich, teść jadł właśnie obiad, a ta się pyta, czy Natalka miała lekką kupę!!!! No litości!!!! tłumaczyłam jej, żeby nie pytała się mnie ciągle o to, mąż tak samo, ale jak grochem o ścianę!!!! Najgorsze, że potrafi się tak spytać w sklepie, przy ludziach, a ja nie wiem, co mam odpowiedzieć!!!!! Dla niej jedyny temat to jedzenie i sranie!

Gość Ja mojego roczniaka karmię
ciesz sie ze się interesuje. Trochę empatii kobieto!

Gość gość
DAJ JEJ TO G***O NIECH ZEŻRE

Gość gość
a to może zapytaj jej, czy jej wnuczka to tylko układ pokarmowy o dwóch końcach, czy coś więcej?

Gość pewna agentka
Wkurzam się, bo to już przesada! wiadomo, że się martwi, ale to już przybrało postać groteski! Zapytałam się jej, czy mam po każdym skorzystaniu z toalety córki grzebać w kiblu patykiem i sprawdzać, jaką kupę zrobiła, to tylko się uśmiechnęła i nic nie powiedziała...

Gość pewna agentka
Ona jest z tych osób, które potrafią zagłaskać na śmierć. Wszystko przeżywa i chce dla wszystkich dobrze, ale przesada w każdą stronę jest zła.

Gość gość
Skoro teściowa tak lubi rozmwiać o tych sprawach to zatroszcz się i o nią i zacznij pytać czy teściowa dziś dobrze się wypróżniła i czy kupa była twarda czy miękka bo leży ci na sercu by wiedzieć czy rodzina dobrze sra.

Gość gość
ja też lubię temat kału ale nie dzieci,.......... nastolatek i kobiet to już prędzej