Klaudiaa66 0 Napisano Październik 15, 2013 Mam do was pytanie. Biorę tabsy, ale mimo wszystko miałam ostatnio przerwę tak miesiąc czasu od nich. I od jakiegoś czasu mam dziwne objawy jak bym była w ciąży. Miałam mdłości , biegam siusiu, raz jestem głodna a raz nie, mam śluz mleczny i gęsty, itd. Tego jest w sumie sporo, tylko nie bola mnie piersi. Robiłam test i nic nie wyszło. Myślę że może jeszcze go powtórzę bo jeszcze może za wcześnie. A wy jak myślicie? Bo nie wiem czy mam przestać brać tabsy, i czy temperaturę powinnam mierzyc normalnie czy w pochwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiaa66 0 Napisano Październik 15, 2013 No i oczywiście przytyło mi się sporo ;(, mówię jak tak czytam sobie na necie, albo pytam się mamy jakie miała objawy, to jest tego naprawdę sporo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 To nie są objawy ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach