Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna Nie wiem o co jej chodzi

Polecane posty

Gość gość

Witam. proszę o wypowiedź głownie kobietki :) otóż tak : Rozstałem się z dziewczyną tzn ona ze mną jakiś czas temu. Nie widzieliśmy się ponad miesiąc. Przepraszałem ją ale słuchać mnie nie chciała :/ bo rozstaliśmy się w zasadzie z mojej winy. powodem były kłotnie większe bądź mniejsze po prostu mocne charaktery mamy :) Po tym miesiącu spotkaliśmy się ale nadal nie było porozumienia żadnego. I tak od spotkania do spotkania coraz lepiej. W końcu udało mi się zacząć z nią spokojnie rozmawiać. Odbyliśmy szczerą rozmowę i nadal się spotykamy od czasu do czasu. Twierdzi że nie wie czy chce powrotu , ja jej o to już nie pytam. Ale z jej strony widzę że jest w niej uczucie bo przytula się , był sex itd. Po czym jak się rozstaniemy to albo mnie ignoruje i się nie odzywa albo wkurza z byle powodu. I tak do kolejnego spotkania gdzie wszystko wraca do normy. Czy to są jakieś gierki z jej strony ? sprawdza mnie na ile mi zależy ? ile jest prawdy w tym co mówiłem że się zmienie ? Kobietki pomocy. Ja ją Kocham ale nie chcę też być roślinką w doniczce podlewaną od czasu do czasu żeby nie zdechła :/

Gość stary polpasiec
z pewnoscia o ten tramwaj co nie chodzi :classic_cool: jej zapytaj :)

Gość gość
To przecież napisałem :) na początku jej pytałem o to powiedziała że mi na to pytanie nie odpowie. Przecież jej nie mogę non stop katować tym czy będziemy razem bo pomyśli że jakiś psycho jestem :P

Gość gość
pewnie ma 15, 16 lat :)

Gość gość
No to nie bardzo chyba że ma dowód podrobiony :P 26 lat ma

Gość Pierre Dolly
czemu nie mozesz? przeciez zlamac podobno mozna kazdego :P, :P, :P

Gość gość
Właśnie podobno :) ale bym musiał uciec się do jakichś technik KGB :) a zmuszać do miłości to trochę słaby widok na przyszłość :)

Gość Pierre Dolly
a wiec kup jej paczke chipsow na do widzenia i zajmij sie ciekawszymi stronami zycia :P, :P, :P

Gość gość
No łatwo powiedzieć :(

Gość Pierre Dolly
wszystko latwo powiedziec... slowa nic nie kosztuja

Gość gość
a może ktoś jeszcze się wypowie ?