Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpolscebezzzzzzmian

referendum w warszawie pokazało dobitnie jakie poparcie ma pis

Polecane posty

Gość wpolscebezzzzzzmian

25%.............. a konkretnie to poparcie dla jarka kaczynskiego. gdyby nie wlaczyl sie aktywnie w odwolanie gronkiewicz to by frekwencja byla. ... sam codziennie jestem w wawie pracuje choc mieszkam gdzie indziej i prawa glosu nie mialem. nie trawie pisu glosowalem na po ale hgw powinna byc odwolana. tylko ze jak jarek sie wlaczyl w kampanie to ludzie nie poszli bo go 75% spoleczenstwa nie lubi i rzyga jak tylko kolo sie odezwie.

Gość gość
ja go lubię, a rzygać to mogę na ciebie bo jesteś obleśnym śmierdzącym bufonem, jarkowi to ty do pięt nie sięgasz nieuku

Gość gość
do pięt, to nie, ale do jaj pewno tak hahahahahah

Gość gość
ja akurat z wawy jestem i z autorem się zgodzę w tym sensie, że moja motywacja do pozostania w domu była właśnie taka:)

Gość gość
kaczy kootas tylko się włączył i cała gorączka z wqrzonymi mieszkańcami się skończyła, znów zaczął te swoje populistyczne gadki rekwirując przy tym tylko dla siebie patriotyzm mieszkańców W-wy. Znów przypomina się ten tępy bełkot, fotyga, macierewicz i inne stada itiotów od homotubisiów

Gość Wrocławianin 22 lata
Referendum w Wawie pokazało dobitnie, jak łatwo manipulować warszawskim motłochem. :D Hrrrr tfuu! I jeszcze zakłada jeden debil z drugim tematy o Kaczyńskim, jakby to on organizował referendum. :D

Gość gość
pokazało, że jak chce się robić kampanię wyborczą, za którą płacą podatnicy, robirni w trąbę, to można się bardzo zawieść, a po drugie powierzyć stolicę paranoikom, już było w Powstaniu Warszawskim

Gość gość
nie zorganizował, ale przejął i chciał wykorzystać dla swoich niecnych celów

Mam nadzieję, że Hajka was wykończy tępaki. :D

Gość gość
Jarosław Polskę ZBAW

Gość gość
a co by zrobił kandydat pisiorów, człowiek z tableta

Gość gość
Jarosław, jak papież Religii Smoleńskiej, to chyba Polski by nie zbawił, a raczej unicestwił i zrujnował

Gość gość
Jarosław Kaczyński może jest trochę wkurzający to fakt, ale wiesz co ? po tylu już latach rządów PO i Tuska zdecydowanie wolę Kaczyńskiego i w najbliższych wyborach zagłosuję na PIS. Kiedyś to straszyło się PIS-em i głosowało się na PO żeby tylko PIS nie wygrał, teraz odwrotnie - zagłosuję na PIS bo mam dosyć PO i zrobię to po żeby Tusk nie wygrał

Gość gość
bardzo słusznie! PIS będzie żądzić!!!1

Gość gość
gość Jarosław Kaczyński może jest trochę wkurzający to fakt, ale wiesz co ? po tylu już latach rządów PO i Tuska zdecydowanie wolę Kaczyńskiego i w najbliższych wyborach zagłosuję na PIS. Kiedyś to straszyło się PIS-em i głosowało się na PO żeby tylko PIS nie wygrał, teraz odwrotnie - zagłosuję na PIS bo mam dosyć PO i zrobię to po żeby Tusk nie wygrał y y to pewno masz dziury w mózgu od gorzały, i nie pamiętasz rządów pisiorów, albo za czasów pisu przewijali ci pieluchu, pampersie

Gość gość
a może żądlić jak wściekłe osy

Gość gość
Jarosław Kaczyński może jest trochę wkurzający to fakt, ale wiesz co ? po tylu już latach rządów PO i Tuska zdecydowanie wolę Kaczyńskiego i w najbliższych wyborach zagłosuję na PIS. Kiedyś to straszyło się PIS-em i głosowało się na PO żeby tylko PIS nie wygrał, teraz odwrotnie - zagłosuję na PIS bo mam dosyć PO i zrobię to po żeby Tusk nie wygrał y y to pewno masz dziury w mózgu od gorzały, i nie pamiętasz rządów pisiorów, albo za czasów pisu przewijali ci pieluchu, pampersie no właśnie - dzięki takim ludziom, którzy nadal popierają PO - chamstwo, prostactwo i tylko obrażanie innych - tym bardziej mnie to przekonuje, ze jedyny wybór to teraz PIS

Gość gość
ja popieram PO, chyba ci się we łbie poperdoliło, jakby świat się kończył na prawicy i PO i PiS, smarkaty matole

Gość gość
i krzyczymy: tylko pis gdzie jest krzyź tylko pis gdzie jest krzyź tylko pis gdzie jest krzyź tylko pis gdzie jest krzyź

Gość gość
wspolczuje warszawiakom tej zlodziejki Waltz inne miasta sie rozwijaja pod kazdym wzgledem warszawa przez niegospodarnosc Hanki pada na ryj z reszta czego by sie ona do tej pory nietknela to spieeerdolila albo zupelnie nic nie zrobila za to kase co miesiac bierze

Gość gość
Nie ma im czego współczuć, kretyni wybrali kretyna to niech teraz cierpią:)

Gość gość
w rankingu prezydentów Warszawy, jak dotychczas najgorzej wypada Lech Kaczyński, a HGW nie najgorzej

Badanie przeprowadzona na reprezentatywnej grupie 1001 członków PO z podstawowym wykształcenie :D

Gość gość
w jakim rankingu, chyba na wrocławiakach ze wschodu

Gość gość
hanka to pomylka ludzie !!!! to zlodziej partol ona tylko kasuje co miesiac a pcha sie i trzyma stanowiska ze az wstyd za te babe!!! jest ohydna szuja

Gość gość
Nie wkręcajcie się niech sobie teraz prowincja pluje , ma jedyną okazję . I tak tu za robotą przyjadą słoiki p*******e .

Gość gość
ja nie mieszkam w Warszawie więc mi nie żal tych kretynów - no cóż czekamy na tą obniżkę cen biletów hahahaa :) obniżka będzie polegać pewnie na tym, że pójdą do góry o 200 %, tak właśnie rządzi PO a tak a propo - ci którzy uważają, że za rządów PIS było tak źle - to muszą być przestępcy bo tym rzeczywiście żyło się o wiele gorzej niż teraz

Gość gość
"poparcie dla Jarka"? Na wódkę z nim chodziłeś że piszesz per"ty"? To właśnie was charakteryzuje ludzie spod znaku PO- Udajecie inteligentnych,wykształconych,kulturalnych a prawda jest taka że jesteście zwykłymi chamami co pokazuje ten wpis ,na dodatek z wykształceniem przeważnie podstawowym co pokazują statystyki. A ty niedokształcony pełobufonie pewnie jeszcze myślisz że 70 % które nie poszło na referendum to sympatycy PO.Nieuku i tłuku zapamiętaj sobie -w Polsce do wyborów chodzi niecała połowa Polaków i ci co nie chodzą maja w d u p i e PO i całą resztę.Nie chodzą bo sa niezdolnymi do korzystania z demokracji ludźmi a nie dlatego ze w ten sposób kogokolwiek popierają !

Gość gość
Ja tam mam Po w zadku ale z "PANEM" Jarkiem na wódkę bym nie poszedł . Nie pijam z byle kim .