Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarnów dla mamy i dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do rodziców z Tarnowa - wybieramy się tam z mężem i rocznym dzieckiem na jeden dzień ( mąż sprawy służbowe, my do towarzystwa), będziemy tam od rana do późnego popołudnia i chciałam się dowiedzieć czy są jakieś fajne miejsca gdzie można usiąść z dzieckiem, nakarmić go, przebrać? Znalazłam na stronie Galerii, że jest tam pokój dla matki z dzieckiem ale może kojarzycie jeszcze inne miejsca warte polecenia? Bo ta Galeria jest trochę daleko od miejsca, gdzie będzie mąż.Z góry dziękuję!

Gość gość
Niestety takie pokoje do przebrania dziecka oprócz galerii może być ciężko. Tarnów to małe miasteczko

Gość mama z tarnówka
Taki pokój matki z dzieckiem jest jeszcze w Tarnowskim Centrum Informacja na Rynku. A z miejsc ciekawych, to jeśli będzie ładna pogoda, możesz się wybrać do Parku Strzeleckiego, potem stamtąd spacerkiem na Rynek, pochodzić po rynku i po ul. Wałowej, zjeść pysznego hamburgera we Frasses Barze, a obok u Kudelskiego zabójcze lody czekoladowo-śliwkowe (jeśli akurat będą mieli).

Gość gość
Bardzo Ci dziękuję mamo z tarnówka :) właśnie o takie dokładnie informacje mi chodziło, na pewno skorzystam, pozdrawiam :)