Gość gość Napisano Październik 15, 2013 WWitam, pracuje ze mną jedna dziewczyna, jest bardzo dobrą koleżanką kolegi z pracy. Znają się długo bo chyba z 3-4 lata. Niedawno ten kolega rozstał się z partnerką za namową tej koleżanki bo podobna ta jego dziewczyna robiłamu piekło o wszystko.Serio widziałam że się męczył. Od jakiegoś czasu zaczęli jezdzic razem autem (praca polega na rozworzeniu pakunków) dodam że jezdzi tylko z nią, ona zerwała ze swoim chłopakiem w tym samym czasie co kolega bo się niby też z nim nie dogadywała, ona sobie ustala grafik bo on tylko ją pyta jaki chce miec i gdzie jechac, ostatnio widziałam jak on do niej jechał i na drugi dzień szedł. Ponoc mieszka u rodziny (ten kolega). Myślicie że oni sa parą albo się spotykają? Zaprzeczają bo on mówi że ona go wysłuch**e i może się wypłakac. Wierzycie? Pytam bo kręciliśmy z tym kolegą, było powoli tak ze myślałam że coś będzie z tego i naraz przestał się do mnie odzywac z dnia na dzień. Wierzycie że to serio tylko przyjaźń? Ona nieraz na niego gadała niefajne rzeczy, on mi gadał że jest ładna i wg. Co myślicie? Wypierają się a ja bym chciała wiedziec bo zależy mi na nim i nie wiem co robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach