Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezperanssa

baldachim dla chłopca tak czy nie

Polecane posty

Gość gość
no i mniej się człowiek krępuje podczas miłosnych uniesień xxx ru.chasz się przy własnym dziecku? ....................

Gość gość
ta, juz wierze ze raz w tyg pierzecie baldachim a potem to prasujecie. idzcie bajki opowiadac swoim dzieciom

Gość gość
ja mialam komplet poscieli z baldachimem dla chlooca, kupilam bo nie posluchalam siostry ktora odradzala :) teraz wiem ze przy drugim dziecku pewnych rzeczy bym nie kupila bo byly zbedne, a baldachim ciezki do wyprasowania i non stop zakurzony,

Gość gość
a ja kupilam i bylam zadowolona :)Nie wiem,co za obsesje niektore maja z kurzem na baldachimie :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość no i mniej się człowiek krępuje podczas miłosnych uniesień xxx ru.chasz się przy własnym dziecku? .................... XXX nie, bo mam baldachim i robie to gdy śpi ;) a Ty pewnie nadstawiasz swojemu w łazience na podłodze :D

Gość gość
i prać nie trzeba co tydzień. ja piore raz w m-cu a co tydzień składam ładnie i wkładam na noc do zamrażalnika.

Gość gość
leniom się prać nie chce i wolą nie zakładać baldachimu, korony wam z łbów nie pospadają jak raz na tydzień wypierzecie :P i tak pewnie siedzicie całymi dniami w domu i zbijacie bąki na kafe

Gość gość
Jak dla mnie to baldachim mi się wogóle nie podoba...wychodze z założenia, że im mniej rzeczy w łóżeczku tym lepiej :materac, prześcieradło , śpiworek i tyle...

Gość gość
oczywiscie, ze mozna kupic, jak sie zdecydujesz to polecam zerknac tu www.salonyfiran.pl po pierwsze robia na zamowienie i mozesz sobie wybrac jaki chcesz, a po drugie zawsze to jakos fajniej jak sobie cos zaprojektujesz i masz to u siebie w domu:)