Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezperanssa

baldachim dla chłopca tak czy nie

Polecane posty

Gość wraaka
a dlaczego nie ? ja spodziewam sie chlopca i kupilam komplet poscieli wlasnie z baldachimem.

Gość gość
A po co ci w ogóle ten baldachim?

Gość gość
Ja mam tzn. moskitiere, czasami się przydawała.

Gość ezperanssa
chyba bardziej dla uroku łóżeczka niż ma spełniać jakąś funkcję:)) a jeśli będzie spełniał okaże się w trakcie to jeszcze lepiej:)))

Gość gość
Ja tam wolę mieć widok na maluszka plus dziecko ma dostęp świeżego powietrza. Typowy kurzołsp to jest

Gość gość
Baldachim to skupisko kurzu a do tego zatrzymuje powietrze. Mi lekarze odradzali to badziewie.

Gość gość
a ja mam i wygląda pięknie łóżeczko :) mam w doopie że to skupisko kurzu, ważniejsze żeby ładnie się prezentowało jak goście przychodzą a i na facebooku zazdroszczą jak dodaję takie zdjęcia :P

Gość gość
a jak twojemu dzieciakowi wypadną mleczaki to wstawisz mu sztuczną szczękę czy już ma ,aby ładnie wyglądać ,pusta pało . Oczywiście że może być dla chłopca tylko po co .

Gość gość
każdy pediatra i alergolog odradzi ci baldachim i będzie miał rację! mnie się to nawet wizualnie nie podoba, taki kicz nic wiecej.

Gość gość
taaa biedota nie miala a teraz ci pisze ze nie potrzebny:D ja mialam prałam 1x w tyg i super to wygladalo

Gość gość
mialam jak najbardziej slicznie wygladalo

Gość gość
biedota? a hahhaa a to trzeba być jakimś mega bogatym żeby kupic kawałek szmaty i zawiesić na drucianym stojaku??? lepiej się nie odzywaj bo twój dzieciak pewnie jakimś baby mercem jeździł

Gość gość
dla mnie to wygląda tandetnie i kiczowato, ale cóż większości Polaków brakuje poczucia estetyki i gustu.

Gość gość
orbitem smigał:D biedaczko:D a twoj pewnie w uzywaku byl kupiony hahaha

Gość gość
hahah na drucie:D jaki tępak ty widziałaś kiedyś w ogóle baldachim:D????

Gość gość
baldachim to moja siostra miała na początku lat 90. nie wierze ze ktos to jeszcze ma

Gość garbatagenia
moje 2 kolezanki maja:) wiec chyba jest modny, bo one to sa zawsze na czasie ze wszystkim;)

Gość gość
hahah na druciesmiech.gif jaki tępak ty widziałaś kiedyś w ogóle baldachimsmiech.gif ???? xxx aż żal bierze że ty się rozmnożyłaś, chyba wylazłaś z rynsztoka. szkoda że bezpłodna nie jesteś to by twoja głupota umarła śmiercią naturalną a tak przekazujesz wybrakowane geny!

Gość gość
2 kolezanki z pcimia dolnego, zapomniałaś dodać.

Gość gość
nie ma wiekszego tępaka od ciebie, ktory jest niedoceniony w realu wiec probuje swoich sił na kafe:D jprd jaka parówa!!:D

Gość gość
jasne,że baldachim jest zawsze mlody, jak dziecko jest malutkie super to wyglada,ale potem przeszkadza:D te wiesniary sie nie znaja, one same łóżko pewnie wystrugały zeby bylo taniej:D moj mial super baldachim z tiulu taki delikatny, znajome podłapały i tez porobiły ale te kretynki ci napisza ze niemodny jest:D

Gość gość
Baldachim to masakra,przeciez to zbiorowisko kurzu jest......

Gość nie najlpesze jest
to trzeba sobie pralke kupić:D na dywanie tez masz zbiorowisko kurzu, w powietrzu tez, jaki tępak umysłowy:Dhaha

Gość gość
I co bedziesz codziennie prala? A tepakow umyslowych to sobie moja droga w rodzinie poszukaj,chcesz baldachim to go zaloz kogo to obchodzi?A ze kurz ktory sie tam zbiera nie bedzie Ci przeszkadzal to nie moja sprawa,widocznie tak lubisz.Powodzenia

Gość gość
Pediatra i alergolog nie widzi przeciwskazan .Kurz sie nie zbiera.Seks dziecka nie ma znaczenia.

Gość gość
co wy z tym kurzem? W stodole mieszkacie? Pościel trzeba PRAĆ! A baldachim raz w tyg. można ładnie złożyć i wsadzić do zamrażalnika na noc- wszystkie roztocza wytłuczone na amen. Baldachim to cudo! Nie dość, ze ładnie wygląda to jest jak dla mnie niezbędny. Dziecko ma własny mały świat (dzieci to lubią i czują się bezpieczniej), w dodatku jeśli dziecko śpi z rodzicami to nie świeci mu w nocy TV po oczach no i mniej się człowiek krępuje podczas miłosnych uniesień (przynajmniej ja tak mam :P)

Gość gość
zayebista mamusia, zamiast tv wyłączyć to mu baldachim walnęła. łaskawca :D