Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wraaka

jak myslicie ile przytyje do porodu skoro jestem w 32 tyg

Polecane posty

Gość wraaka

ciazy i przytylam 4 kg

Gość umea123
moze byc roznie. ja przytylam do 34 tygodnia 7kg chyba, a do porodu mialam ponad 20 na plusie, bo zaczelam puchnac jak balon :-D teraz 6 miesiecy po porodzie bez zadnych diet waze mniej niz przed ciaza.

Gość gość
a ja jestem mega szczupla przed ciaza wazylam 50 kilo przy wzroscie 163, teraz waze 62 jestem w 31 tyg i widac tylko brzuszek i cycki mi urosly. rece nogi i zebra dalej jak z oswiecimia. zastanawiam sie czemu az tyle przytylam skoro tego nie widac

Gość gość
Ją jestem w 28 i już 9 przytylam porazka

Gość gość
nikt Ci tego nie powie ,bo kazdy organizm jest inny .Ja przytylam najwiecej na poczatku ,bo 5 kg do 3 miesiaca.A teraz jestem w 39 i za cala ciaze przytylam 11kg.Najmniej tylam w ostatnich tyg.Ale sa osoby co malo tyja na poczatku ale na koncu najwiecej.

Gość gość
Ja przytyłam prawie 20 i też tego nie było widać, dzień po porodzie miałam 8 na plusie, a 2 mce po porodzie mniej niż przed ciążą.

Gość gość
Ja w 3 trymestrze zaczęłam dopiero tyć. A ile przytyjesz tego nikt nie wie :p

Gość gość
fajnie ze 20 kg nie widac na plusie.To chyba wy nie widzicie :)Ja mam na plusie 11kg i widze ,ze przytylam

Gość Przyszła mama na pazdz 2013
ja miałam 12 na plusie łącznie. Od 32 tygodnia przytyłam 3-4kg

Gość gość
no ja dopiero mam 12 na plusie a do konca ciazy daleko i kazdy mowi ze moj brzuch wyglada smiesznie przy takim chudym cialku jedyne miejsce w jakich kiedykolwiek tylam to jest wlasnie brzuch i cycki, nigdy w swoim zyciu nie przytylam w pupie ani nogach ani rekach itd. Dlatego wierze ze mozna miec i 20 na plusie i dalej wygladac chudo bo przeciez brzuch i dziecko jeszcze urosna

Gość gość
ja przytyłam 11 kg jestem w 22tc PORAŻKA :o dodam że pracuję, chodzę na basen, ćwiczę jogę, nie jem na noc i w nocy :o pewnie przywalę z 20 kg :o

Gość gość
a widzisz ja tyje i tyje mimo ze musze zmuszac sie do jedzenia bo czuje sie pelna po jednej kanapce i jogurcie. i to nie jest tak ze sie odchudzam ja sie ciesze z kazdego kilograma serio! nie mam apetytu, ochoty na slodkie dlatego jem same zdrowe rzeczy, czasami tylko pizze a tyje i tyje :D

Gość wraaka
w pierwszej ciazy przytylam 13 myslalam ze w drugiej to pojdzie o wiele wiecej kg , ja bym chciala przytyc wiecej bo jestem b szczupla , ale chyba nie jest mi to pisane.