Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokosowaPanna

dwa tygodnie aby schudnąć kilka kilo

Polecane posty

Gość KokosowaPanna

Kochane, potrzebuje pomocy! Moja randka niespodziewanie przylatuje na kilka dni do Polski i chce zrobić jak najlepsze wrażenie. Jaką (nawet drastyczną) dietę polecacie? Od razu mówie, że mam sporą nadwagę (rozmiar 42-44) i mam z czego gubić. Głodówki przeprowadzać nie chce, bo ani nie jestem przygotowana, ani nie będę mogła trzymać planu wychodzenia, gdy on już będzie. Pomocy! Z góry dziękuję! <3

Gość gość
pozostaje Ci jedynie odciąć sobie noge...wtedy schudniesz kilka kg :O tyłaś miesiącami, doprowadziłaś sie do takiego stanu, a teraz w cudowny sposób chcesz schudnąć w 2 tygodnie...owszem na dukanie może i schudneisz jakieś 5 kg, ale powrócą Ci one jeszcze szybciej...odchudzanie to długi i ciężki proces

Gość filifio
o rety rety to nie masz za dużego wyboru, ciśnij codziennie aeroby , jedz mało ale często, do ćwiczeń weź np. figurę extraslim i walcz, może się uda z max. 4kg zrzucić

Gość gość
Dziewczyno - ile Ty masz lat? Jak schudniesz 3 kg, to facet Cie bardziej pokocha?

Gość Olcia Dubicka
Szybko można z tabletkami odchudzającymi ale takie na g***t to nie jest dobre lepiej dbać o siebie całe życie :) Mnie tego nauczyła panienka dla której zajmuję się potomkami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego po miesiącu schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że preparaty były sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co jeszcze nasila bezpieczeństwo