Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suchy test kreska mokry brak kreski

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Odłożyłam na półkę, zerknęłam po godzinie - druga kreska jak nic. Zdziwiło mnie to, więc sru go pod wodę. Kreska zniknęła. Teraz wysechł i znowu jest kreska. Pytanie do was, doświadczonych - co to oznacza, zepsuty test? Czy niezdecydowane dziecko:P ?

Gość gość
po3 czy tam 5 minutach, zależy od testu, test należy odczytać i wyrzucić!! Nie patrzy się na niego po godzinie! Wyszedł negatywny więc dziecka nie ma.

Gość gość
Po co zaraz tyle wykrzykników :P Oj tam, niech pierwsza rzuci kamieniem, która nie spojrzała po dłuższym czasie i nie zastanawiała się nad wynikiem.

Gość gość
No to ja Ci powiem,ze u mnie bylo tak,ze zrobilam test wyszla jedna kreska zostawilam test na parapecie(zapomnialam wywalic) Po jakis dwoch godzinach poszlam do lazienki wzielam ten test a tam druga krecha sie do mnie usmiechala,dzis mam z tego testu wspanialego 5 latka :)

Gość gość
Test zostawilam sobie na pamiatke mam go do dzis :)

Gość gość
to u mnie wielokrotnie po ok 30 min pojawiała sie 2 kreska i nigdy z tego dziecka nie było. Nie chodzi o sam fakt niesprawdzania po odkrelonym czasie, bo jak chcesz to trzymaj go sobie na wieczność ale świadomość, że test podaje prawidłowy wynik po określonym dla siebie czasie! Jeśli Cie to nurtuje to poczekaj 2-3 dni i zrób drugi test

Gość gość
No dokladnie powtorz test za pare dni,jesli jestes w ciazy to juz wyjdzie odrazu druga kreska(przynajmniej powinna) A jesli nie to raczej nie,ja powtorzylam test po 2 dniach i juz wtedy odrazu mi sie druga pokazala niewyrazna taka ale byla widoczna odrazu.

Gość gość
na rezultat testu ma wpływ wielu czynników! lepiej się ucieszyć niż rozczarowac

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Nie ukrywam, ze cień cienia cienia nadziei :P mam :). A jeśli nie, to cóż, dawka seksu w przyszłym miesiącu też nie zaszkodzi. Powtórzę test jutro rano - dam znać, czy to tylko jakaś reakcja chemiczna, czy nowy, różowy i wrzeszczący człowieczek w perspektywie przyszłego roku :)