Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadeska

SILIKONOWY BIUST

Polecane posty

Gość tadeska

Co myślicie o sztucznym biuście, ktoś może dotykał - pytanie głównie do facetów

Gość gość
moja kolezanka ma ladnie wyglada wiadome bo podniesiony do gorytrzyma sie bez staniczka ale jak dotkniesz to sie rzygac chce :) twardy nie przyjemny jakby sie plastiku dotykalo

Gość tadeska
Ktoś jeszcze się wypowie....

Gość iza22 londyn
moja starsza siostra zrobila, swietny temat. teraz maz mi moje zasponsoruje wkrotce :)

Gość gość
Masz swoje(duże) , kpiny, że jak balony, że obwisłe....masz małe, kpią, ze klata jak u 12 latka, zrobiłaś piersi, też kpiny, że sztuczny, że blee.To Twój wybór, Twoje życie, Twoje """cycki"""sztuczne czy prawdziwe.Choć sama jestem właścicielka dużego biustu, moja rada"""nie chwalić sie"".

Gość tadeska
Marzę o operacji już nie mogę się doczekać

Gość gość
no sa sztuczne i tyle to widac i czuc

Gość tadeska
W dotyku są tylko trochę twardsze od naturalnych a poza tym same zalety ah

Gość gość
sa duzo bardziej twardsze zatem kazdy sie pokapuje ze sa sztuczne nawet jak chirurg zrobi je cud miod malina sa SZTUCZNE wbij sobie do glowy zatem nie naturalne ;) natury nie oszukasz :D

Gość Marek sogliv
Jednak sądzę,że każda kobieta wolałaby mieć swoje prawdziwe piersi i do tego ładne.Nie wiem czy tu moge dac link ale jesli tak to polecam wszystkim kobietom niezadoolonym ze swego biustu strone http://www.biust.sklep.pl/aff/soglif3

Gość tadeska
Tabletki na powiększenie biustu nic nie dają próbowałam a jak są niewielkie efekty do i tak wracają do poprzedniego rozmiaru to po prostu nie ma sensu mam już dość

Gość tadeska
Do gościa wiem że natury nie oszukam bo będą sztuczne ale nawet lepsze od naturalnych zwisów moim zdaniem takie okrąglutkie

Gość koneser_cycuszków
sztuczne są obrzydliwe. prawdziwy biust aż chce się dotykać, on żyje, czuje, zmienia się pod wpływem temperatury, dotyku, podniecenia. czasem jest twardy, a czasem mięciutki. raz cycuszki wyglądają jak dwie kulki a raz jak gruszeczki. sama radość na niego popatrzeć. a sztuczny jest zawsze taki sam, martwy i straszny