Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ot facet

Problem z zarostem pomóżcie Moje Drogie

Polecane posty

Gość Ot facet

Witam dziewczyny. Mam takie pytanko. Mam 25 lat, ale stosunkowo słaby zarost. Jestem przystojny, ale wyglądam młodo. Jak sie ogolę, to mnie i o dowód zapytają:) Z jednej strony fajnie, ale lecą na mnie młodsze dziewczyny, zazwyczaj niestabilne emocjonalnie, a ja wole trwale zwiazki. Ubieram się dość elegancko, z zachowaniem sportowego charakteru. I co z tym zarostem. Jest troche niesymetryczny. Z lewej strony jakby słabszy, rzadszy i to nie za ciekawie wygląda. Moja była chciała żebym się golił,ale mi sie wydaje, że bardziej męsko wygądam z tym lekkim zarostem, mimo że słabym i nie za gęstym. Co polecacie? Jaki bym sie Wam bardziej podobał?:)

Gość Ot facet
Ok, dzieki. Ktoś jeszcze się wypowie?;)

Gość gość
Proponuję popytać koleżanek, które cie widzą, czy ten zarost jest ok, czy raczej przypomina karykaturę zarostu, którego lepiej nie eksponować:)

Gość Ot facet
Niestety nie mam takich bliskich koleżanek, które mógłbym o to zapytać;)

Gość gość
A nie myślałeś o tym, żeby go zapuścić i później jakoś fajnie wystylizować? No i mógłbyś go wtedy też wyrównać, żeby była pełna symetria :)

Gość gość
zarost jej fuj, nie lubię zarośniętych facetów poza tym co to za przyjemność całować kogoś z tym drapakiem na twarzy ?!

Gość gość
Dokładnie. Zadbany mężczyzna to ogolony mężczyzna.

Gość gość
Ja pisałam o koleżankach, nie bliskich koleżankach, które z reguły dla większości facetów oznaczają pogotowie dla obciążonych nasieniem jajec. My tutaj nie damy rady ci niczego doradzić, choćby we wspomnianej powyżej stylizacji zarostu, bo nie widzimy jak ten zarost pokrywa twarz. Jedynie poznasz zdanie kobiet odnośnie samego zarostu, tzn nie lubię, albo uwielbiam.

Gość gość
właśnie może wstawisz zdjęcie :)

Gość Ot facet
Hehe, jak miałem nawet lekki zarost, to moja była też po dłuższym całowaniu cała czerwona była wokół ust:) mówiła, ze mam golić, bo drapie jak cholera:D chyba faktycznie bede golil, mimo iż odbiera mi to lat. Po pierwsze to też kojarzy mi się ze schludnością, po drugie, golisz i problem z głowy;)