Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka to jestem ja

śluz z krwią co może oznaczać

Polecane posty

Jestem prawie 2 miesiące po porodzie. Niecałe 3 tyg temu byłam u ginekologa i miałam wtedy owulację. Drugi jajnik był jeszcze wtedy "uśpiony". Gin powiedziała, że za jakieś 3 tyg mogę już dostać okres. Kilka dni temu miałam śluz z odrobiną krwi ( praktycznie za każdym razem na papierze toaletowym widziałam śluz z krwią ), drugiego dnia tez miałam śluz z krwią ale już było tej krwi więcej. Myślałam, że to początek okresu bo zazwyczaj miałam śluz z krwią przed okresem no ale okres się nie pojawił. Następnego dnia śluz był juz bez krwi. Pobolewa mnie podbrzusze, ale pobolewa mnie od 3 tyg ( gin mówiła, że to pewnie przez to że jest owulacja ). Stresuję się, że to mogła być implantacja zarodka ale czy trwała by tak długo? ( uprawiałam seks 2 dni przed wystąpieniem śluzu z krwią ale używaliśmy prezerwatywy. Ale i tak sie stresuję bo w ciążę tez zaszłam zabezpieczając się prezerwatywą. To by musiał być naprawde pech gdybym zaszła teraz w ciążę...ale okresu ani widu ani słychu a to krwawienie mnie zaniepokoiło

nikt mi nie pomoże?

Gość gość
implantacja chyba 2 dni by nie trwała

Gość gość
z tego co wiem plamienie implantacyjne następuje 5-10 dni po zapłodnieniu

pewnie jeszcze endometrium nie narosło na tyle i dlatego było tylko plamienie. Ja miałam tak samo, później 2 miesiące po tym plamieniu dostałam normalny okres. P.S Skoro zawiodła Was prezerwatywa i masz takie obawy teraz to może lepiej wybrać inną formę antykoncepcji?