Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 26 lat mam jeszcze szansę zaistnieć w mediach reklamie i być sławna

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, jest sens próbować ? Wyglądam bardzo bardzo młodo, to m.in dlatego, że nigdy nie imprezowalam, nie pilam alkoholu, nie paliłam, nie ćpałam, zdrowo jadłam. Niestety rodzice zniszczyli mi życie bo ciągle kontrolowali az do 23 rż, dopiero wtedy ucieklam, uwolnilam sie, mieszkam sama, chce spełniać swoje marzenia ale obawiam sie, ze juz jestem za ''stara'' :(

Gość gość
możesz reklamowac kremy na zmarszczki

Gość jak wyzęj
masz 26 lat a w głowie dalej sieczka... Rozumiem mieć takie pomysly w wieku 16 lat, ale 26 ?! zejdź na ziemie dziewczyno i weź sie za robote

Ja też myślę, żeby wystąpić w reklamie. Jak ta kobieta, która jest chyba w 20 reklamach. Ładna brunetka po 30-tce.

Gość gość
jak wyzęj - nie potrafie, chce odrobic stracone lata, przeżyc młodośc której nie miałam, bo zamiast korzystać z życia siedziałam w domu i czytałam ksiązki, uczylam sie i teraz g***o z tego mam

Gość gość
sama sobie na to pozwoliłaś , nikt cie siła nie zmuszał. teraz juz jest za pozno

Gość gość
śmieszy mnie jak taka glupia pisze, że ona ma już 26 lat (sic!) więc jest BARDZO STARA i wygląda młodo no cud normalnie, to co ty bedziesz pisac kretynko za 20 lat??? skoro teraz jestes juz stara?

Gość jak wyzęj
granie w reklamach nazywasz młodością? Oczywiscie że masz szanse na zagranie w reklamie o ile masz z***biscie piękną twarz, figurę supermodelki, rodzice są znajomymi Cezaergo Pazury, a Ty potrafisz dobrze obciagac :classic_cool: a tak na powaznie dziewczyno to szanse masz bardzo, bardzo marne. Lepiej skup sie na czyms innym, zamiast tracic czas na wyobrazaniu sobie siebie jako gwiazdy. Skoro brakuje ci mlodosci to wyjdz na miasto, poznaj znajomych, chodz na imprezy, wypij piwo na lawce w parku, jedz w podroz. A nie myslsiz ze zostaniesz gwiazda. Takich dziewczyn jak ty jest na peczki.