merca 0 Napisano Październik 15, 2013 Witam , czy ktoś stosuję tą dietę? Chętnych serdecznie zapraszam do kontaktu, od jutra zaczynam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merca 0 Napisano Październik 15, 2013 Sory za pierwszy post ( kiedyś stosowałam Dukna) została stara stopka, dawno nie korzystałam z profilu i po prostu zapomniałam ją skasować. ponawiam pytanie i dietę paryską. Jestem nią zainteresowana i chętnie porozamawiam z tymi którzy już ją stosują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 a co to za dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merca 0 Napisano Październik 15, 2013 http://polki.pl/dieta_dietyodchudzajace_artykul,10035402.html tu główne założenia, jest do tego książka dosyć wciągająca z przepisami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 dzieki zaraz poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 str nie dzziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merca 0 Napisano Październik 15, 2013 w necie są informacje pt. dieta paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 tak, juz szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 hej! mam pytanie. w fazie caffe mamy podzial na sniadanie obiad kolacje. czy moge sobie rozkladac na 4 dania a nie trzy? i czy np jak nie lubie zupy z dyni to moge zrobic kapuscniak ale sniadanie i obiad zostaje ten sam? bardzo bardzo prosze o odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lollllllllllllllaaaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 9, 2014 hej, czy ktoś jeszcze stosuje te dietę. Mam zamiar kupić książkę i podjąć wezwanie. przeszukałam cały internet ale nigdzie nie znalazłam kogoś kto by opisywał i był na diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2014 haloo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2014 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach