Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piąta fala pożądania

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Czytałyście książkę "Piąta fala pożądania"? Mnie ta książka bardzo zafascynowała. Autorka ukazuje prawdziwy świat życia seksualnego współczesnych Polaków. Opowiada o fantazjach, potrzebach Kobiet na przykładzie prawdziwych historii. Przeczytajcie i powiedzcie co o tym myślicie.

Gość Dagaaa88
Książka Moniki Nowickiej Piąta Fala Pożądania w interesujący sposób przedstawia tematykę seksu bez tabu. Jest wciągająca i pełna przeżyć , oraz skłania nas do refleksji na temat seksu. Polecam

Gość Czarna 1466
Rowniez zachęcam do przeczytania książki pod tytułem "Piąta fala pożądania" autorstwa Moniki Nowickiej książka godna polecenia oraz uwagi ponieważ opowiada o miłości seksie i sferach intymnych człowieka. Myślę, że sex jest tematem który zainteresuje zarówno kobiety jak i mężczyzn do przeczytania tej oto książki opowiada ona o perypetiach miłosnych kobiet z różnych sfer społecznych pozwala na odkrycie własnej seksualności poznania innych technik jest naprawdę godna polecenia w trakcie czytania nie będziecie mogli się od niej oderwać