Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mroczne_wspomnienie

Dziewica w ciąży

Polecane posty

Miałam spotkanie z chłopakiem. Oczywiście jestem dziewicą . Był peting. Dotykał swojego członka i później wkładał palce do pochwy. Czułam jego zapach (nie było wytrysku) ...Po kilku dniach miałam okres...A teraz powstaje mi wydzielina bezbarwna (zawsze tak mam )... Czy mogę być w ciąży? Boję się.

Gość gość
Skoro wkładał Ci palce do pochwy to na 1000% błona dziewicza została przebita więc nie martw się bo dziewicą już nie jesteś.Jeśli dotykał swojego członka palcami,które wkładał Ci do pochwy to istnieje możliwość zapłodnienia.Mężczyzna nie musi mieć wytrysku żeby zapłodnić kobietę,w przezroczystym płynie,który wydziela są plemniki.Małe ilości ale są,na pewno wystarczające żeby zapłodnić kobietę

Gość gość
Dziewica bez cnoty-to polski wynalazek.Zostałaś przebita ręką i nie masz już problemu

Gość gość
W taki sposób możesz być "cnotką" i jednocześnie babcią

Mogl ci przebić błonę ale nie zawsze się to zdarza jezeli lleciala ci krew z pochwy po tym jak ci włożył palce czy palca to . Nie stety juz nie jestes ale jezeli dotknol tylko i troche przebił to blona u nie których kobiety sie od nowa zarasta i moze jestes własne ta kobieta . A na pewno nie jesteś w ciąży bo musi być stosunek płciowy inaczej nie ma szana . Wec nie martw się o to . Jeżeli nie jesteś pewna to idz do apteki i popros o test ciążowy i tedy bedziesz pewna na 100%